Weekend-capsulă - Ia-ți liber cu I wonder

Weekend-capsulă - Ia-ți liber cu I wonder

Weekend-capsulă - Ia-ți liber cu I wonder
Weekend-capsulă - Ia-ți liber cu I wonder
Weekend-capsulă - Ia-ți liber cu I wonder
Weekend-capsulă - Ia-ți liber cu I wonder
Weekend-capsulă - Ia-ți liber cu I wonder
Weekend-capsulă - Ia-ți liber cu I wonder
Weekend-capsulă - Ia-ți liber cu I wonder
Weekend-capsulă - Ia-ți liber cu I wonder
No Ordinary Experience Bucuresti Disponibil
1.500 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Dacă simți nevoia să trăiești ceva diferit vara asta, încearcă  ”weekendul-capsulă” de la I wonder, un produs unicat care te va face să simți altfel pentru 24 de ore! Primul ingredient al weekendului încapsulat într-o zi preferată de tine este automobilul pe care-l ai la dispoziție! Cum îți sună o mașină la alegere dintre modelele Renault disponibile (Clio, Megane, Talisman, Kadjar, Zoe) cu rezervorul plin? Trecem la ingredientul numărul doi al weekendului perfect de o zi -  un picnic magic cu care să te delectezi pe drum, gătit de un chef cu experiență. Poate calamari, poate croissant cu merișoare și nuci – cine poate ști ce va alege maestrul pentru tine? Fiecare picnic va fi unic! Al treilea ingredient al rețetei noastre de relaxare este destinația – poți allege și aici între Castelul Cantacuzino, unde vei beneficia de un tur personalizat sau celebra Casă cu Blazoane, o replică a celebrei case de pe bancnota de 10 lei. Ultimul ingredient al pachetului este o surpriză, emblema proiectului I wonder – la comandarea pachetului, poți alege să te bucuri tu de cadoul nostru secret sau partenerul de drum! Dăruiește sau dăruiește-ți bucurie! Vara aceasta, ia-ți liber cu I wonder!

Mențiuni – Rezervările pentru acest pachet se fac cu minim 7 zile înainte de ziua plecării. Pachetul este valabil pentru două personae. Pentru oferte personalizate, luați legătura cu echipa I wonder. 

Vezi mai mult

Despre Partener

Renault - Fondată în anul 1898, Renault a marcat istoria automobilelor. Astfel, Renault se clasează pe lista celor mai inovatoare companii din lume și reprezintă constructorul auto care a propus, în mod constant, cele mai multe inovații de la începutul istoriei automobilelor. Pentru Renault, inovație înseamnă design și dezvoltarea unei game de produse la prețuri accesibile și a unor servicii de calitate pentru clienți. Renault S.A. este un producător francez important de automobile de o calitate excepțională. Grupul este renumit pentru design-ul și siguranța produselor sale, cât și pentru calitatea motoarelor folosite în competițiile sportive. În 1999 Dacia a fost cumpărată de Renault și în ultimul deceniu compania a produs peste 1,45 milioane de vehicule, dintre care 950.000 doar în marca Dacia. În anul 2008, cifra de afaceri Renault a fost estimată la 2,07 milioane euro.

Castelul Cantacuzino situat în Bușteni, cartierul Zamora, a fost construit în 1911, la cererea prințului Gheorghe Grigore Cantacuzino, de către arhitectul Grigore Cerchez. În prezent, castelul este un muzeu, însă până în 1948 a aparținut familiei Cantacuzino. Castelul este alcătuit din 4 corpuri de suprafețe impresionante. Pavilionul central adăpostește o colecție cu blazoanele familiilor înrudite prin alianță cu familia Cantacuzino, cât și portrete ale membrilor familiei din partea munteană.

Casa cu Blazoane este un monument istoric aflat în comuna Chiojdu, din Buzău. Clădirea are un stil arhitectural care datează din secolul al XVIII-lea, exemplificat și pe bancnota de 10 lei. Clădirea a fost construită în 1750 și restaurată o singură dată, în prezent aflându-se în proprietatea Uniunii Arhitecților din România. Casa este deschisă pentru vizitare, iar în viitor se plănuiește transformarea ei într-un muzeu.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.