WEDINE

WeDine, un dining-club ultra-hip pentru gurmanzi și pentru oamenii de oraș. 

 

Mixând formatori de opinie şi consumatori de lifestyle anonimi, prieteni şi străini, localnici şi călători, WeDine adună o societate selectă în jurul unei experienţe social-gourmet. 

OAMENI ŞI AROME SE CONTOPESC ÎNTR-O AVENTURĂ DE-O NOAPTE 

WeDine a fost creat ca un concept de cine efemere, melanj surprinzător de elemente complementare - alternativă pentru tabieturile gurmande, mesaj subliminal atunci cand este dăruit sau celebrare a unui moment special atunci când este împărţit. 

Locaţii neconvenţionale, dintre cele mai neaşteptate, sunt transformate, pentru 24 de ore, în restaurante pop-up cu tematici diferite. La ceasurile serii, masa lungă, aproape infinită (magie sau oglinzi!) îşi aşteaptă mesenii. Lumânările se aprind, vinurile se scot de la rece, cafeaua este pusa la făcut, tigăile sunt puse pe foc, iar muzica începe să curgă.  

Fiecare ediţie este un prilej de a experimenta bucătaria unui Chef, de a descoperi un loc al cărui prag nu l-ai trecut, poate niciodata, de a degusta vinuri ameţitoare, de a da din picioare pe ritmurile jazzy ale unui DJ ambiental, de a cunoaşte oameni frumoşi şi, de ce nu, de a lega prietenii. Se întâmplă mereu... 

Sentimentul este plăcut. Rezultatul este o atitudine. 

 DESCOPERĂ UNIVERSUL WEDINE: 

- Web-site: www.wedine.ro 

- Facebook: https://www.facebook.com/wedineromania/ 

- Instagram: https://www.instagram.com/wedine.wedo/ 

Ce facem împreună