VUNK - Cântă la chitară cu o trupă de rockstars

VUNK - Cântă la chitară cu o trupă de rockstars

VUNK - Cântă la chitară cu o trupă de rockstars
VUNK - Cântă la chitară cu o trupă de rockstars
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
1.100 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Copilul tău visează să devină un rockstar? Orice rockstar trebuie să înceapă de undeva. Întâi îți trebuie atitudinea, ambiția, tupeul, dar cel mai important lucru este să știi să cânți la un instrument. Un rockstar nu e un rockstar fără chitara lui, nu-i așa? Și cine să îl învețe cum să cânte la chitară dacă nu băieții de la una dintre cele mai de succes trupe de pop-rock din România? Copilul tău va fi înconjurat de membri trupei Vunk, care vor cânta alături de micuțul tău, astfel încât să primească o lecție zdravană de zăngăneală, dar și niște mici secrete din industrie ca să-l pregătească pe micuț pentru viitorul lui pe covorul roșu. Trimite-ți copilul într-o experiență de neuitat pentru care o să-ți mulțumească din toată inima atunci când strălucește pe scenă, în lumina reflectoarelor. 

Vezi mai mult

Despre Partener

Timp de 14 ani, membrii formației -Victor, Alex, Nicu și Cornel - au activat sub numele de scenă Vank. La împlinirea a 10 ani de carieră și după o pauză de aproximativ patru ani, trupa se reinventează și devine Vunk. În 2009, după plecarea lui Alex Belciu și a lui Victor Cenușă, i se alătură trupei Bogdan Crucianu, urmat în 2010 de Gabi Maga. Astăzi, Vunk înseamnă Cornel Ilie, Nicu Sârghea, Bogdan Crucianu și Gabi Maga. Primul lor single a fost ”La orice oră”, al cărui clip a marcat cu succes revenirea trupei sub un alt nume: motivul clipului a fost reprezentat de un ceas ”bolnav”, inscripționat cu numele vechi al formației, care începe să funcționeze imediat ce i se face ”transplantul de literă”. Acesta a fost urmat de ”Dau alarma”, ”Prima noapte”, ”Artificii pe tavan” și ”Lacrimi de coniac”.

În februarie 2010, Vunk a lansat albumul ”Ca pe vremuri”, iar la finalul anului -campania ”Vreau o țară ca afară”, o campanie socială demarată pentru a schimba România într-o ”țară ca afară”. La mai puțin de două săptămâni de la lansarea ei, campania a fost recompensată cu ”Premiul de Excelență” la Gala 10 pentru România. Din 2010, Vunk este Ambasador Oficial al Organizaţiei Autism România. După ce anul 2011 le-a adus titlul de cea mai bună trupă pop-rock din România și o mulțime de premii pentru albumul ”Ca pe vremuri”, băieții lansează în colaborare cu Antonia, piesa ”Pleacă”, ce avea să fie pe primul loc în topurile radio de-a lungul a multor săptămâni.

În noiembrie 2012, la Sala Polivalentă, a avut loc cel mai mare concert al trupei de până atunci. Profitând de prezența a peste 5000 fani, Vunk și-a lansat albumul ”Nu scapă nimeni (fără emoții)”, promovat ulterior într-un turneu ce îi va fi dus pe membrii trupei în 12 orașe din țară. Primul lor show de la Polivalentă a adus pe scenă invitați importanți, precum: Andra, Smiley, Antonia, Eric Martin, Puya și Monica Anghel. Pentru prima dată în România, Vunk folosește brățări cu leduri colorate ce urmau să lumineze concomitent, pentru a crea efecte spectaculoase. Mecanismul brățărilor dăruite celor prezenți sub formă de fericire a fost utilizat și de către Coldplay.

În 2013, Vunk a lansat clipuri noi, precum: ”Așa și”, ”Doi somnambuli”, ”Pierderea lor”, cel din urmă reprezentând o parte a Campaniei Respectului, inițiată de Avon, ce luptă împotriva violenței domestice. În octombrie, Vunk susține cel de-al doilea mare concert la Sala Polivalentă: ”#asasishow”, care va fi premiat drept ”Cel mai bun concert românesc.

În februarie 2014, Vunk lansează, împreună cu Andra, videoclipul piesei ”Numai la doi”. Tot în același an, trupa înregistrează două premiere: un concert acustic, pe 10 mai, susținut în grădina suspendată a mallului Promenada din București; și un concert simfonic, pe 22 iunie, din cadrul „Bucharest Music Film Festival”, susținut în Piața George Enescu din capitală, alături de Camerata Regală și Bucharest Jazz Orchestra, dirijor George Natsis. 

La ediţia 2014 a premiilor naţionale în comunicare, PR AWARDS, Trupa VUNK a realizat o premieră: a fost primul reprezentant al industriei muzicale romaneşti căruia îi este recunoscută munca în campaniile creative de comunicare, alături de marile agenţii de publicitate.

Cu campania sa, VUNK IN ORASUL MINUNILOR, Trupa VUNK a fost nominalizată de un juriu internaţional în două categorii pentru cele mai bune campanii de comunicare ale anului, Events si Digital PR, primind o diplomă de excelenţă pentru rezultatele muncii sale.

În martie 2015 trupa Vunk pleacă în cel mai ambțios proiect muzical de până acum: un turneu acustic de 18 orașe intitulat „Înconjurul Lumii". Numele face referire la una dintre piesele preferate ale membrilor trupei, dar și la credința exprimată de către aceștia, că „România este mai mult decât o țară, este o lume”. Turneul a fost o adaptare la dimensiunea unei scene de teatru a spectaculoasei producții „Autoportrete”, primul concert acustic al trupei VUNK, ce a avut loc într-un cadru deosebit, pe terasa centrului comercial Promenada din București, în luna mai 2014.

Tot în 2015 a fost lansat primul clip viu, “Un nou Univers”, iar în octombrie la Sala Polivalenta s-a desfăşurat primul concert din România sub forma unui eveniment multimedia, în care spectacolul muzicii s-a împletit cu cel al tehnologiei.

Anul 2017 a adus o noua premieră, primul videoclip filmat live pe Facebook pentru piesa “Camera ei. “

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.