VOLTAJ

A trecut atâta timp de când Voltaj (www.voltaj.ro) e în prim-planul muzicii românești încât tinerii care erau fani în 1982, când a luat naștere trupa, au acum copii. Copii care sunt, la rândul lor fani ai actualei componențe a formației. Deși nu mai păstrează formula originală și nici stilul muzical de la începuturi, Voltaj a reușit să aibă hituri care au marcat fiecare generație a ultimilor 30 de ani.  

2016 e un an-reper în povestea Voltaj, marcat prin lansarea celui de-al zecelea album, ”X”, compus din 10 piese, unele noi, altele considerate emblematice pentru ultimul deceniu.

Voltaj este una dintre trupele care s-au remarcat prin acțiunile caritabile desfășurate de-a lungul timpului, în principal în beneficiul celor mai tineri dintre fani. De peste 5 ani, formația derulează proiectul ”De la capăt”, prin care vine în sprijinul copiilor rămași singuri acasă după plecarea părinților la muncă. Iar acum, se alătură cu inima deschisă proiectului I wonder, pentru care donează una dintre cele mai savuroase experiențe din portofoliul I wonder – au promis să ia o mireasă de acasă și să o ducă la starea civilă. 

Ce facem împreună