Vino la GLAMOUR Street Fashion Show

Vino la GLAMOUR Street Fashion Show

Vino la GLAMOUR Street Fashion Show
Vino la GLAMOUR Street Fashion Show
Vino la GLAMOUR Street Fashion Show
No Ordinary Experience Bucuresti Disponibil
450 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Răsfăț, voie bună și o mulţime de premii fantastice – aceasta înseamnă, pe scurt GLAMOUR Street Fashion Show. În noiembrie, la Biavati Events, se dă startul unei seri speciale – cea mai mare defilare pentru fashionistas, din România. Evenimentul va aduna laolaltă o mulţime de fashioniste din Bucureşti şi din ţară, vedete și profesioniști din industria de fashion și beauty, alături de cei 11 blogeri de fashion, deveniți Ambasadori ai evenimentului -  Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Andreea Chirilă, Larisa Costea, Laura Giurcanu, Mădălina Merca, Laura Mușuroaea, Ioana Grama, Patricia Blaj, Sandra Bendre și Sânziana Negru. Te invităm în culisele acestei experiențe glam unice, alături de influencerii care dau tonul in moda autohtonă! Pachetul  ”Vino la GLAMOUR Street Fashion Show” include cate o invitatie nominala, per pachet, care garanteaza accesul la un eveniment exclusivist, cu circuit închis. 

Vezi mai mult

Despre Partener

Glamour (www.glamour.ro) este o revistă pentru femei, fondată în 1939 în Statele Unite, care se numea inițial „Glamour of Hollywood”. Ediția din România a fost lansată în noiembrie 2006 de aceeași companie care a lansat și revista Avantaje, iar în prezent face parte din portofoliul trustului elvețian de presă Ringier. În decembrie 2012, revista a fost lansată și în online, pe www.glamourmagazine.ro, unde cititoarele se pot inspira pentru a afla care sunt cele mai bune combinații vestimentare, pot afla o mulțime de trucuri în materie de relații, sănătate și bani, găsesc acele idei de amenajări interioare care transformă casa într-un loc de poveste și visează la cele mai frumoase destinații de vacanță. 

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.