Urare video de la Andra

Urare video de la Andra

Urare video de la Andra
No Ordinary Greetings Bucuresti Disponibil
900 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Momentele unice sunt cele care rămân întipărite în memorie, într-un sertar special al lor și numai al lor, fiind mereu pe primul loc în topul amintirilor. O urare de la artista preferată este genul de trăire pe care nu o poți uita – surpriza mesajului, să observi că îți știe numele și îți oferă doar ție cele mai frumoase gânduri. Prin intermediul I wonder, Andra îi poate face copilului tău cel mai cool cadou virtual – un mesaj video personalizat. Fie că vrei să îi spui la mulți ani, vrei să-I împlinești un vis sau vrei să primească o încurajare înaintea unei competiții sportive importante, urarea Andrei este un cadou prețios și extrem de special.

Vezi mai mult

Despre Partener

De 16 ani Andra (www.andramusic.ro) își încântă fanii cu vocea ei unică. Încă de la 14 ani, când și-a lansat primul disc single, Andra rămâne constantă pe primele poziții în topurile muzicale românești, o figură nelipsită în cadrul Romanian Top 100.

Andra și-a descoperit pasiunea pentru muzică la 7 ani, când a interpretat cu succes o piesă a lui Whitney Houston în cadrul unui concurs muzical. Dar pe lângă muzica pop, Andra este pasionată și de muzica alternativ și populară, fiind remarcată pentru versatilitate.

În octombrie 2013, hit-ul „K la Meteo”, în colaborare cu What’s Up a fost nominalizat la categoria „Best Romanian Act” la MTV Europe Music Awards și cel mai recent succes este șlagărul cu David Bisbal, „Without You”, care a reușit să adune, în doar 9 zile, 13 milioane de vizualizări.

Până în prezent Andra a lansat 12 albume, ale căror single-uri s-au bucurat de un real succes atât în țară cât și în străinătate, vânzându-se în peste 500.000 de copii.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.