Urare video de la Giulia

Urare video de la Giulia

Urare video de la Giulia
No Ordinary Greetings Bucuresti Disponibil
700 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Una dintre cele mai simpatice și cu vechime interprete de la noi pregătește pentru un fan o surpriză ”de la distanță”, însă cât se poate de personalizată. Astfel, mesajul video de pregătit de Giulia va fi formulat în funcție de informațiile primite de la părinții sau prietenii sărbătoritului, de hobby-urile și urările pe care aceștia vor să i lea transmită. Fie că vrei să îi spui la mulți ani, vrei să-I împlinești un vis sau vrei să primească o încurajare înaintea unei competiții sportive importante, urarea Giuliei este un cadou original și special pentru orice fan al tinerei mămici.

Vezi mai mult

Despre Partener

Cariera muzicală a artistei Giulia Anghelescu (www.mygiulia.ro) a început la vârsta de 6 ani, la Galați, odată cu participarea la mai multe concursuri de intrepretare. La numai 16 ani ea a cunoscut succesul muzical alături de trupa Candy. Din palmaresul Giuliei nu trebuie omisă nici colaborarea cu duo-ul DJ Project, proiect muzical care a contribuit la conturarea carierei sale solo. Ulterior, artista s-a intersectat si cu lumea televiziunii și cu cea a radio-ului, această direcție culminând cu câștigarea primei ediții a emisiunii „Dansez pentru tine”. În prezent, ea este unul dintre artiștii de succes ai Universal Music România. Parte a grupului Vivendi, Universal Music Group (UMG) este unul dintre liderii industriei muzicale internaționale care a deschis în anul 2006 subsidiara Universal Music România, care gestionează în prezent nume sonore din muzica autohtonă. 
Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.