Urare video de la Inna

Urare video de la Inna

Urare video de la Inna
No Ordinary Greetings Bucuresti Disponibil
900 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Cea mai populară artistă de la noi pregătește pentru un fan o surpriză ”de la distanță”, însă cât se poate de personalizată. Astfel, mesajul video de ”La mulți ani!” pregătit de Inna va fi formulat în funcție de informațiile primite de la părinții sau prietenii sărbătoritului, de hobby-urile și urările pe care aceștia vor să i lea transmită. Urarea va purta amprenta stilului personal al Innei, rămasă, în ciuda faimei de care se bucură la nivel internațional, o persoană naturală, modestă și entuziastă, mai ales când e vorba de a aduce o bucurie în viața fanilor săi.

Vezi mai mult

Despre Partener

Inna (www.innaofficial.com) este, poate, singurul artist român devenit cu adevărat internațional, performanțele ei fiind arareori raportate la reușitele din țară, cât mai degrabă la cariera din afară - fie că e vorba de Asia, America Latină sau America de Nord. A fost nominalizată la peste 60 de premii, a susținut peste 750 de concerte, a câștigat titlul de Artistul anului în Franța, a avut 3 piese în Top 40 UK și a ajuns pe locul 1 în clasamentul Billboard Dance.

Cumva de așteptat pentru un artist devenit fenomen încă de la prima piesă lansată – ”Hot”, în 2008, cu care a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia și care i-a adus titlul de„Cel mai bun interpret român” la MTV Europe Music Awards. În 2011, după lansarea celui de-al doilea album, „I am the club rocker”, a devenit cea mai bine plătită cântăreață din România și din Europa de Est.

În februarie 2012 devenea prima cântăreață europeană care a depășit un miliard de vizualizări pe YouTube. La mijlocul lui 2016, trecea un nou prag, de două miliarde de view-uri. Tot anul acesta, Inna a lansat cel de-al patrulea album din carieră, ”Body And The Sun”.

De-a lungul timpului, artista s-a implicat într-o serie de acțiuni filantropice în beneficiul copiilor grav bolnavi (a susținut concerte caritabile, și-a donat ziua de naștere etc), iar din noiembrie 2016 se alătură cu drag cauzei I wonder.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.