Urare video de la Deepcentral

Urare video de la Deepcentral

Urare video de la Deepcentral
Urare video de la Deepcentral
No Ordinary Greetings Bucuresti Disponibil
700 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Cei doi băieți de la Deepcentral pregătesc pentru un fan o surpriză ”de la distanță”, însă cât se poate de personalizată. Astfel, mesajul video de pregătit de formație va fi formulat în funcție de informațiile primite de la părinții sau prietenii sărbătoritului, de hobby-urile și urările pe care aceștia vor să i lea transmită. Fie că vrei să îi spui la mulți ani, vrei să-I împlinești un vis sau vrei să primească o încurajare înaintea unei competiții sportive importante, urarea duo-ului devenit faimos încă din 2008 este un cadou original și special pentru orice fan. 

Vezi mai mult

Despre Partener

DeepCentral este un duo românesc format din George Călin (DJ) și Doru Todoruț (voce), doi pasionați de muzică dance house încă din copilărie.

Duo-ul a devenit cunoscut datorită melodiilor „Cry It Away”, „Russian Girl”, „In Love” sau „Music Makes Me Free”, care au avut un mare succes. După doi ani de existență, DeepCentral a semnat în 2008 cu casa de discuri Universal Music România și a scos două albume: „DeepCentral” și  „O Stea" (album care a câștigat în 2013 premiul Romanian Music Award Best Album).

De-a lungul timpului, formația a câștigat mai multe premii, printre care și Premiul special pentru cea mai difuzată piesă românească - melodia „In love” și a cunoscut faima internațională în toate țările în care a concertat.

Parte a grupului Vivendi, Universal Music Group (UMG) este unul dintre liderii industriei muzicale internaționale care a deschis în anul 2006 subsidiara Universal Music România (www.umusic.ro), care gestionează în prezent nume sonore din muzica autohtonă.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.