Urare video de la Xonia

Urare video de la Xonia

Urare video de la Xonia
No Ordinary Greetings Bucuresti Disponibil
700 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Xonia, una dintre cele mai populare figuri noi din muzica românească, pregătește pentru un fan o surpriză ”de la distanță”, însă cât se poate de personalizată. Astfel, mesajul video de pregătit de Xonia va fi formulat în funcție de informațiile primite de la părinții sau prietenii sărbătoritului, de hobby-urile și urările pe care aceștia vor să i lea transmită. Fie că vrei să îi spui la mulți ani, vrei să-I împlinești un vis sau vrei să primească o încurajare înaintea unei competiții sportive importante, urarea Xoniei este un cadou original și special pentru orice pasionat al muzicii sale. 

Vezi mai mult

Despre Partener

Loredana Sachelaru, alias Xonia, este o cântăreață australiană de origine română.  A debutat în muzică odată cu lansarea melodiei  „Someone to love you”, iar în 2010 a devenit cel mai difuzat artist al anului - peste 3.4 milioane de difuzări datorită piesei „My beautiful one”,  realizată cu duo-ul autohton Deepcentral.  Succesul internațional al artistei a venit după colaborarea cu  J Balvin ( interpretul hitului ”Tranquila”), împreună cu care a înregistrat piesa „I Want Cha". În prezent ea este unul dintre artiștii de succes ai Universal Music România.Parte a grupului Vivendi, Universal Music Group (UMG) este unul dintre liderii industriei muzicale internaționale care a deschis în anul 2006 subsidiara Universal Music România (www.umusic.ro), care gestionează în prezent nume sonore din muzica autohtonă.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.