Urare video de la Ami

Urare video de la Ami

Urare video de la Ami
Urare video de la Ami
No Ordinary Greetings Bucuresti Disponibil
700 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Ami, una dintre cele mai populare figuri noi din muzica românească, pregătește pentru un fan o surpriză ”de la distanță”, însă cât se poate de personalizată. Astfel, mesajul video de pregătit de Ami va fi formulat în funcție de informațiile primite de la părinții sau prietenii sărbătoritului, de hobby-urile și urările pe care aceștia vor să i lea transmită. Fie că vrei să îi spui la mulți ani, vrei să-I împlinești un vis sau vrei să primească o încurajare înaintea unei competiții sportive importante, urarea Andreei (adevăratul nume al vedetei) este un cadou original și special pentru orice pasionat al muzicii sale.

Vezi mai mult

Despre Partener

Ami s-a născut ca să cânte. Sau cel puțin așa arată tot parcursul ei profesional, început de la doar trei ani, când a câștigat marele premiu la un festival de muzică din Baia Mare. Primul trofeu a fost urmat de zeci de alte premii și participări la festivaluri naționale și internaționale. În paralel, timp de 12 ani a studiat vioara, iar când a încheiat liceul a venit la București, unde fusese admisă la secția de ”Compoziție Jazz–Muzică Ușoară” a Conservatorului. A activat în trupele de backing vocals ale Andrei și Paulei Seling, iar în 2012 și-a lansat primul single, ”Trumpet Lights”, cu sprijinul lui David Deejay. De atunci au urmat o serie de piese, iar șase dintre ele au trecut pragul de 10 milioane de vizualizări pe Youtube.

În prezent, ea este unul dintre artiștii de succes ai Universal Music România. Parte a grupului Vivendi, Universal Music Group este unul dintre liderii industriei muzicale internaționale care a deschis în anul 2006 subsidiara Universal Music România (www.umusic.ro), care gestionează în prezent nume sonore din muzica autohtonă. 

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.