Urare video de la Liviu Tedorescu

Urare video de la Liviu Tedorescu

Urare video de la Liviu Tedorescu
Urare video de la Liviu Tedorescu
Urare video de la Liviu Tedorescu
No Ordinary Greetings Bucuresti Disponibil
700 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Fostul membru LaLa Band pregătește pentru un fan o surpriză ”de la distanță”, însă cât se poate de personalizată. Astfel, mesajul video de pregătit de Liviu va fi formulat în funcție de informațiile primite de la părinții sau prietenii sărbătoritului, de hobby-urile și urările pe care aceștia vor să i lea transmită. Fie că vrei să îi spui la mulți ani, vrei să-i împlinești un vis sau vrei să primească o încurajare înaintea unei competiții sportive importante, urarea realizată de Liviu Teodorescu va fi un cadou original și special pentru orice fan.

Vezi mai mult

Despre Partener

Liviu Teodorescu a devenit cunoscut datorită participării la concursul „Vocea României”, unde a reprezentat echipa lui Marius Moga și unde a ajuns până în semifinalele competiției. Acest rezultat i-a adus tânărului artist un rol în serialul „Pariu cu viața“  (pentru care a compus special piesa „Little bit of love”) și statutul de membru al trupei LalaBand. Pe lângă talentul de compozitor și interpret, Liviu cântă la pian și la chitară. În prezent, el este unul dintre artiștii de succes ai Universal Music România (www.umusic.ro). Parte a grupului Vivendi, Universal Music Group (UMG) este unul dintre liderii industriei muzicale internaționale care a deschis în anul 2006 subsidiara Universal Music România, care gestionează în prezent nume sonore din muzica autohtonă. 

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.