Ruby - urare video

Ruby - urare video

Ruby - urare video
Ruby - urare video
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
800 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Ruby pregătește pentru un fan o surpriză ”de la distanță”, însă cât se poate de personalizată. Astfel, mesajul video pregătit de miniona cântăreață va fi formulat în funcție de informațiile primite de la părinții sau prietenii sărbătoritului, de hobby-urile și urările pe care aceștia vor să i le transmită. Fie că vor să îi spună ”La mulți ani”, să-i împlinească un vis sau să primească o încurajare înaintea unei competiții sportive importante, urarea video realizată de Ruby este un cadou special pentru orice fan al artistei. 

Vezi mai mult

Despre Partener

Ruby a ajuns în lumina reflectoarelor acum 4 ani, cu piesa ”Stinge lumina”, însă era cunoscută în lumea celebrităților din vremea când lucra ca redactor la revistele pentru adolescenți Bravo și Bravo Girl. Ulterior, a participat ca stilist la o emisiune de la Kanal D și, în paralel, a început să înregistreze câteva piese în engleză. Abia când a scos primul single în română, în 2012, a ajuns în fruntea clasamentelor de la noi, performanță pe care a repetat-o mai cu toate hiturile lansate între timp.

A ajuns de la numele Ana Claudia Grigore la Ruby lăsându-se inspirată de o celebră piesă a celor de la Kaiser Chiefs și este cunoscută nu numai pentru vocea bună, cât și pentru atitudinea dezinvoltă și numărul mare de tatuaje.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.