Urare video de la Marius Moga

Urare video de la Marius Moga

Urare video de la Marius Moga
Urare video de la Marius Moga
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
Sold out
800 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

„Îngerul” industriei muzicale de la noi, Marius Moga, producător, compozitor și cântăreț,  știe să creeze el însuși minuni: hituri internaționale, artiști și compozitori multi-premiați, muzică de film care face înconjurul lumii. Era natural să devină partener I wonder, platforma prin care oferă o urare video specială unui fan. Cariera lui e de peste 15 ani este una dintre cele mai dinamice, așa că și urarea va fi pe măsură! Marius Moga este nu doar artist extrem de talentat, ci și un mentor fantastic și a dovedit că orice este posibil: acum are un studio propriu în Los Angeles! Cu siguranță o frumoasă coincidență la ani distanță de la lansarea celei mai faimoase piese, Angels (Love is the answer), care a fost făcută celebră de trupa sa, Morandi. 

Vezi mai mult

Despre Partener

La 6 ani a descoperit pianul, la 12 ani a înregistrat primul album instrumental și a început să scrie piese pentru artiștii locali. La 16 ani, cântecele compuse de Marius Moga erau pe primele locuri în topurile radiourilor locale. La 18 ani, Marius era cel mai tânăr compozitor/producător având în portofoliu un Disc de Platină pentru cel mai vândut album dance (Akent). Moga a devenit de mult un brand, a produs și remixat pentru Lumidee, Hilarry Duff, Infernal, RBD. Marius are 12 Discuri de Aur și Platină, 5 premii MTV: “Cel mai bun video”, “Cel mai bun producător”, “Cel mai bun album”, “Cel mai bun cântec românesc”(EMA’s, Liverpool). A compus piese alături de oameni deja consacrați în Billboard ca: Jimmy Harry (a compus pt Pink, Britney Spears, ruPaul), Ben Harrison (Rihanna, kelly Clarkson), JR Rotem (Jason Derulo, Sean Kingston, IYaz ). Trupa sa Morandi a devenit una dintre cele mai de succes trupe din Europa de Est, iar piesele lor au fost remixate de Armin van Buuren și Paul van Dyk. 

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.