Urare video de la Lora

Urare video de la Lora

Urare video de la Lora
Urare video de la Lora
Urare video de la Lora
No Ordinary Greetings Bucuresti Disponibil
700 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Dacă crezi că viața e doar „Asha”, sau că „Moshu’ e Nebun”, „Ruga” mea este să nu crezi că e chiar „Floare La Ureche” să primești cadou o urare video, care „Arde”, de la Lora. Dacă ai recunoscut toate piesele de mai sus, deja te-ai entuziasmat. Sau dacă știi pe cineva care-ar putea să știe toate piesele Lorei, atunci avem o veste bună. Cu ocazia oricărei zile speciale, Lora poate să îți transmită ce vrei tu (succes la un examen, felicitări după o victorie sportivă etc) într-o urare video, personalizată după cerințele și dorințele tale. Ce cadou poate fi mai bun decât o urare de la Lora pentru fanul adevărat din tine? Alege această experiență cu Lora și-i poți transforma cuiva ziua de naștere într-un vis devenit realitate. Noi nu o să „Ne Împotrivim” dorinței tale. 

Vezi mai mult

Despre Partener

Cariera muzicală a Lorei, pe numele său real Laura Petrescu, a început în 2006 cu formația Wassabi. Anul 2009 a însemnat pentru artista trecerea la cariera solo, odată cu participarea la selecția națională pentru Eurovision cu piesa „Come Along”, interpretată în duet cu Sonny Flame. Au urmat de atunci nenumărate hituri care i-au încântat fanii și au făcut din Lora un icon al noii generații. În prezent, ea este unul dintre artiștii de succes ai Universal Music România. Parte a grupului Vivendi, Universal Music Group (UMG) este unul dintre liderii industriei muzicale internaționale care a deschis în anul 2006 subsidiara Universal Music România (www.umusic.ro), care gestionează în prezent nume sonore din muzica autohtonă. 

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.