Urare video de la Alina Eremia

Urare video de la Alina Eremia

Urare video de la Alina Eremia
Urare video de la Alina Eremia
Urare video de la Alina Eremia
No Ordinary Greetings Bucuresti Disponibil
700 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

E ziua mamei tale, a celei mai bune prietene sau a iubitului tău? Sunt fani înfocați Alina Eremia? Perfect. Printre filmări de clipuri, ședințe foto și interviuri, Alina, fostă membră Lala Band și actuală artistă și vedetă TV, poate să-i facă o surpriză sărbătoritului tău. Cu sprijinul I wonder, Alina poate să-i transmită o urare video specială, care să-i pună un zâmbet pe buze unui norocos fan înfocat. Clipul va fi personalizat exact cum îți dorești – poate fi o compilație de urări ale tuturor apropriaților și la final urarea de la vedetă, sau poate fi doar un clip în care vedeta îi transmite un mesaj personalizat. Cam cât de cool este ca o persoană dragă ție să poată primi de ziua ei o urare de la vedeta favorită?

Vezi mai mult

Despre Partener

Alina Eremia și-a început cariera copil fiind, când a reprezentat România la Eurovision Junior cu melodia „Turai” și a câștigat apoi numeroase premii la concursurile locale pentru copii. A devenit cunoscută publicului larg ca membră a formației Lala Band și pentru rolurile sale din serialul „Pariu cu viața” și telenovela „O nouă viață”. În toamna anului 2012 , Alina  a cucerit inimile a milioane de fani din întreaga țară ca artist solo cu piesa „With or without you”. În prezent, ea face parte din juriul emisiunii Next Star și este unul dintre artiștii de succes ai Universal Music România.

Parte a grupului Vivendi, Universal Music Group este unul dintre liderii industriei muzicale internaționale care a deschis în anul 2006 subsidiara Universal Music România (www.umusic.ro), care gestionează în prezent nume sonore din muzica autohtonă.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.