Antonia - urare video

Antonia - urare video

Antonia - urare video
Antonia - urare video

Etichete: urare

No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
800 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Chiar dacă viața de familie îi ocupă tot timpul, Antonia își găsește răgazul de a pregăti pentru un fan o surpriză ”de la distanță”, însă cât se poate de personalizată. Astfel, mesajul video pregătit de Antonia va fi formulat în funcție de informațiile primite de la părinții sau prietenii sărbătoritului, de hobby-urile și urările pe care aceștia vor să i le transmită. Fie că vor să îi spună ”La mulți ani”, să-i împlinească un vis sau să primească o încurajare înaintea unei competiții sportive importante, urarea Antoniei este un cadou special pentru orice fan al artistei.

Vezi mai mult

Despre Partener

Frumusețea, viața de familie și single-urile lansate la intervale scurte, de nici 3 luni, au ținut-o în prim plan pe Antonia chiar și în acest an în care, teoretic, ar fi trebuit să se afle în umbra reflectoarelor, ținând cont că în primăvară a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară. Tânăra mămică a trăit în 27 de ani cât alții într-o viață: la 5 ani, familia sa s-a mutat în SUA, la 10 ani a început să cânte profesionist, iar înaintea de absolvirea liceului a intrat în lumea modellingului. A colaborat cu agenții mari, în primul rând cu Ford Models, cu care a și lansat propria linie vestimentară. După 13 ani petrecuți în State, Antonia s-a întors în țară și, la scurt timp, a lansat piesa cu care și-a făcut loc în vârful clasamentelor românești (”Roses on Fire”). În aprilie 2015 a lansat primul album, iar până acum se laudă cu 7 videoclipuri care au depășit pragul de 5 milioane de vizualizări pe YouTube. 

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.