Urare de la Carla’s Dreams

Urare de la Carla’s Dreams

Urare de la Carla’s Dreams
No Ordinary Greetings Bucuresti Disponibil
700 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

“Sub Pielea Mea”, “Acele”, “Te rog”, “Unde”, “Antiexemplu”,” Cum Ne Noi”. Nu-i așa că doar citind titlurile pieselor știi exact despre cine este vorba? Carla’s Dreams. Fiecare piesă cu un mesaj puternic, o urare pentru cineva care a fost, la un moment dat, cel mai important lucru din lume. Ai pe cineva care înseamnă totul pentru tine? Fă-i și tu o urare specială cu ajutorul celor de la Carla’s Dreams. Fie că este  eroul sau eroina din viața ta, trebuie să îi faci cadou un video cu dedicația de la trupa lui preferată, Carla’s Dreams. Mesajul poate fi personalizat în ce fel crezi tu că i-ar plăcea sărbătoritului, deci nu rămâne decât să alegi și restul vine de la I wonder.

Vezi mai mult

Despre Partener

Pentru I wonder, colaborarea cu Carla’s Dreams (www.carlasdreams.com) este cu totul specială. În primul rând, pentru că au acceptat cu inima deschisă să pună la cale prima surpriză din portofoliul nostru și au găsit timp și energie pentru a transforma aniversarea unei fetițe într-o zi pe care nu o va uita niciodată.

Apoi, pentru că pornim la drum cu cea mai populară formație din România. Lansați în România relativ recent, în 2013 (cu piesa ”Pohui”, împreună cu Inna), băieții de la Carla’s Dreams au ajuns ca, nici trei ani mai târziu, să ia crema premiilor muzicale autohtone: la gala Media Music Awards, din septembrie 2016, formația a ieșit câștigătoare la nu mai puțin de 7 categorii, printre care Cel mai bun grup, Cel mai dorit artist, Cel mai bun cântec.

Au cel mai vizionat video de pe YouTube în România, “Cum ne noi”, (în colaborare cu Delia, peste 50 de milioane de vizualizări), au compus, tot pentru Delia, piesa ”Da, mamă”, aflată, la rândul său, în topul celor mai apreciate clipuri, cu peste 36 de milioane de vizualizări, au fiecare concert sold out.

Și totuși, pe site-ul lor de prezentare, cei patru băieți se recomandă ca ”un grup de tineri din Republica Moldova care încearcă modest să facă ceva muzică. Singurele lucruri relevante pentru noi sunt relațiile pe care le-am creat cu ascultătorii noștri, capacitatea de a rămâne cu mâinile dezlegate și gândirea liberă în ceea ce facem.”

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.