Un weekend de vis cu Atra Doftana și Renault

Un weekend de vis cu Atra Doftana și Renault

Un weekend de vis cu Atra Doftana și Renault
Un weekend de vis cu Atra Doftana și Renault
Un weekend de vis cu Atra Doftana și Renault
Un weekend de vis cu Atra Doftana și Renault
Un weekend de vis cu Atra Doftana și Renault
Un weekend de vis cu Atra Doftana și Renault
Un weekend de vis cu Atra Doftana și Renault
Un weekend de vis cu Atra Doftana și Renault
Un weekend de vis cu Atra Doftana și Renault
No Ordinary Experience Bucuresti Disponibil
Sold out
2.200 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Imaginează-ți cum un pictor dă viață un tablou. Începe cu un peisaj de munte, înecat în nuanțe de verde, completează cu un lac, nuanțe de albastru cu verde, furate din peisaj, iar pe malul lacului așază, cu grijă, o pensiune, în culori neutre, pământii, pe deasupra căreia domnește un albastru închis, dominat de pete mici și albe-  o pătură de stele. Pensiunea pictată este modernă și fuzionează perfect cu peisajul de munte datorită combinației de stiluri arhitecturale: rustic îmbibat în ultramodern. Finalul tabloului e întregit de o potecă, din pietre mici, pe care poți să pășești oricând ca să vezi lacul mai aproape. Tabloul nostru se cheamă Atra Doftana, lângă lacul Teșila. 

Cum sună un weekend într-un peisaj pitoresc care i-ar lăsa cu gura căscată și pe cei mai înfocați iubitori de natură? Pensiunea Atra Doftana este versiunea futuristă a unei cabane, cu un aer intim și vedere la lac din oricare dintre cele 8 camere disponibile. Așadar, oriunde te-ai afla, lacul îți servește drept ghid în experiența vieții tale, pusă la dispoziție de I wonder. 

Escapada noastră este asezonată cu preparate gourmet, cele mai fine brânzeturi din zona Doftanei și vinuri din soiuri alese. Experiența iubitorilor de natură devine acum cea a iubitorilor de fine dining. De aceea, punem la dispoziție mic dejun, 2 prânzuri și 2 cine ca să subliniem că dragostea pentru experiențe noi trece mai întâi prin ochi, cu peisajele superbe de munte, și abia apoi ajunge în stomac, mâncare tradițională dusă la nivel gourmet. 

Weekendul la Pensiunea Atra Doftana include acces gratuit la saună și sala de fitness.

Drumul până la pensiunea-minune, câștigătoare a titlului de Pensiunea Anului 2015, este de aproximativ 130 km. Să nu credeți că am uitat de transport. Veți ajunge la destinația de vis cu una dintre mașiinile senzaționale puse la dispoziție în testdrive de Renault. Alege-o pe cea care îți face cu ochiul dintre modelele – Clio, Megane, Talisman, Kadjar, Zoe. Weekend-ul n-a sunat niciodată mai bine de atât, nu?

Ești gata pentru un weekend pe cinste, marca I wonder? 

Nu încheiem înainte de a-ți spune că pachetul I wonder include și un voucher cadou cu un răsfăț pe cinste la salonul Silhouette din București. Ne-am gândit că va fi nevoie de un moment de fericire și în timpul săptămânii!

OFERTA ESTE LIMITATĂ!

Vezi mai mult

Despre Partener

Pensiunea este situată pe malul lacului Paltinu, din Teșila, la aproximativ 130 de km de București. Având un total de 8 camere, pensiunea oferă o sală de fitness, o zonă de lounge, cu șemineu, TV-uri cu ecran plat în fiecare cameră, saună și acces gratuit la Wi-fi. Există și o terasă în aer liber cu grătar. În plus, oaspeții pot închiria și biciclete pentru a se plimba prin împrejurimi. Pensiunea este frecvent gazda unor evenimente exclsuiviste, degustări și mese gătite special de chefi contemporani.

RENAULT

Fondata în anul 1898, marca Renault a marcat istoria automobilelor. Astfel, Renault se clasează pe lista celor mai inovatoare companii din lume și reprezintă constructorul auto care a propus, în mod constant, cele mai multe inovații de la începutul istoriei automobilelor. Pentru Renault, inovație înseamnă design și dezvoltarea unei game de produse la prețuri accesibile și a unor servicii de calitate pentru clienți.

Renault S.A. este un producător francez important de automobile de o calitate excepțională. Grupul este renumit pentru design-ul și siguranța produselor sale, cât și pentru calitatea motoarelor folosite în competițiile sportive. 

În 1999 Dacia a fost cumpărată de Renault și în ultimul deceniu a produs peste 1,45 milioane de vehicule, dintre care 950.000 doar în marca Dacia. În anul 2008, cifra de afaceri Renault a fost estimată la 2,07 milioane euro.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.