Turban unicat cu autograf Mariza

Turban unicat cu autograf Mariza

Turban unicat cu autograf Mariza
Turban unicat cu autograf Mariza
Turban unicat cu autograf Mariza
No Ordinary Present Bucuresti Disponibil
800 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Un obiect care îmbină simbolic două arte minunate și două talente deosebite: turbanul de mătase a fost realizat special de Mihaela Bachmann, o creatoare de pălării, pentru Mariza, noua regină a muzicii fado. Cântăreața a concertat deja de patru ori în România, iar ultima oară a devenit și supereroină I wonder, pentru că a donat acest turban în beneficiul copiiilor ajutați de Fundația Ringier. Turbanul, cusut cu fir de aur de Mihaela Bachmann, care a învățat meserie de la un meșteșugar tradițional, amintește de magia aproape palpabilă din concertele artistei și poate da un stil aparte posesoarei. El contopește cel puțin două lumi, cea a muzicii și a artelor tradiționale, într-un simbol și un accesoriu inedit. Turbanul amintește, de asemenea, de combinația inedită din muzica Marizei: folk portughez, cadențe arabe, inflexiuni africane, jazz, gospel..

Vezi mai mult

Despre Partener

Pasionată de pălării, Mihaela Bachmann a urmat cursuri de Istoria Costumului și design vestimentar și a învățat meserie de la un pălărier de modă veche. Pasiunea ei a crescut în atelierul de croitorie al bunicii, dar a devenit serioasă atunci când a avut ea însăși nevoie de o pălărie specială. Fiecare pălărie a Mihaelei are o poveste, iar crearea ei poate dura și câteva zile.  Mariza este o faimoasă cântăreață portugheză de fado, considerată noua regină a muzicii fado (după dispariția Amaliei Rodrigues) și artista cu cele mai mari vânzări din istoria muzicală a Portugaliei. Ea a fost nominalizată de mai multe ori la premiile Grammy și a câștigat premiul BBC pentru “Cel mai Bun Artist European. Ultima creație, albumul Mundo, a fost premiată cu platină de două ori pentru vânzări de peste 30.000 de unități. Într-un singur deceniu, artista a vândut peste un milion de albume, a susținut nenumărate concerte și s-a consacrat ca apariție originală. 

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.