Tricou semnat de Cristina Neagu

Tricou semnat de Cristina Neagu

Tricou semnat de Cristina Neagu
Tricou semnat de Cristina Neagu
Tricou semnat de Cristina Neagu
Tricou semnat de Cristina Neagu
No Ordinary Present Bucuresti Disponibil
Sold out
300 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Poartă sau oferă un obiect cu puteri „magice” care te transformă în supererou sau, cel puțin, te face să te simți ca unul: tricoul celei mai bune jucătoare de handbal din lume, românca Cristina Neagu (Clubul sportiv al Municipiului București, CSM). Faimoasa jucătoare de handbal a donat acest obiect, care este de două ori valoros, deoarece poartă și autograful sportivei. Orice fan al handbalului va fi inspirat de acest tricou albastru, marcat cu numărul 8, un simbol puternic, fie că-l va purta sau așeza la loc de onoare. Tricoul vine înrămat, alături de o fotografie cu Cristina alături de acest item de colecție.

Vezi mai mult

Despre Partener

Jucătoare profesionistă de handbal, căpitan al echipei naționale a României, Cristina Neagu este singura handbalistă din istoria acestui sport recompensată de trei ori cu titlul de „Cea mai bună handbalistă IHF a anului”. Ca handbalistă, Neagu a fost desemnată încă din  2005  „cea mai valoroasă jucătoare a lumii” la Campionatul European de Junioare din Austria. Apoi, în ianuarie 2011, cu ocazia conferinței de presă oficiale a Campionatului Mondial masculin din Suedia, de la Göteborg, Cristina Neagu a fost desemnată de către Federația Internațională de Handbal (IHF) cea mai bună jucătoare din lume în anul 2010. A primit acest titlu și în 2015 și 2016. Cristina Neagu face parte din portofoliul de comunicare al Sports Hub.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.