Horia Tecău – tricou personal cu autograf

Horia Tecău – tricou personal cu autograf

Horia Tecău – tricou personal cu autograf
Horia Tecău – tricou personal cu autograf
Horia Tecău – tricou personal cu autograf
No Ordinary Birthday Bucuresti Disponibil
Sold out
500 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Horia Tecău oferă pentru I wonder un tricou din garderoba personală, produs de sponsorul său, Wilson. Tricoul este în stare excelentă, bleu cu negru și alb, și poartă semnătura marelui jucător în centru, pe partea din față. Mărimea tricoului semnat de Horia Tecău este XL - detaliu probabil irelevant, căci este puțin probabil ca persoana care intră în posesia sa să îl poarte vreodată pe terenul de tenis. Mai degrabă va deveni un obiect de colecție ce îi va aminti proprietarului, și peste zeci de ani de acum încolo, de performanțele celui mai de succes tenismen român al momentului.

Vezi mai mult

Despre Partener

Despre Horia Tecău s-ar putea spune cel puțin atâtea cuvinte pe hârtie câte mingi trimise de el peste fileu. Încă de la vârsta de 14 ani s-a impus ca un campion, la europenele pentru juniori de la San Remo. Între timp a reușit să ridice trofee deasupra capului pe mai toate meridianele planetei: europenele de juniori de la San Remo, campion la Wimbledon, BRD Năstase-Țiriac Trophy, UNICEP Open, SkiStar Swedish Open și Western & Southern Open.

Din 2003, de la debutul printre profesioniști, Tecău a adunat 322 de victorii la dublu și 26 de titluri, fiind încă din 22 noiembrie 2015 pe prima poziție în clasamentul ATP.

Horia Tecău este un om important pentru I wonder, fiind conștient de ce implică munca în echipă și bucuria celorlalți. De aceea succesele sale le-a obținut jucând în echipă alături de alți sportivi grozavi precum Florin Mergea, neo-zeelandezul Marcus Daniell, suedezul Robert Lindstedt sau americanca Bethanie Mattek-Sands.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.