Trăiește experiența Elle!

Trăiește experiența Elle!

Trăiește experiența Elle!
Trăiește experiența Elle!
Trăiește experiența Elle!
Trăiește experiența Elle!
Trăiește experiența Elle!
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
5.500 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Mai mult decât un titlu, un nume, mai mult decât o revistă, un statement – Elle este publicația care vorbește despre femeia copmplexă, modernă și informată clipă de clipă. O femeie conștientă de atuurile sale, pentru care stilul este un apanaj al personalității. Un agregator de talente din diverse domenii, Revista Elle colaborează cu cei mai buni dintre cei mai buni – stiliști, fashion designeri, make-up artiști. Pentru I wonder, în mod extraordinar, unul dintre cei mai buni stiliști din România, Cristina Crăciun, un spirit avangardist cu simț estetic desăvârșit, îți este companion în lumea Elle. Alături de ea și de echipa sa de artiști vei lua parte la un pictorial cu totul și cu totul ”jaw dropping”. Experiența continuă cu apariția pe coperta revistei Elle în 10 numere personalizate. Fiecare din cele 10 exemplare va cuprinde un pictorial extras din ședința foto. Ce poate fi mai stylish pentru un pasionat de modă? Acest pachet conține și un memory stick  cu fotografiile de la foto shooting. La cerere, poate conține și fotografii de making off. 

Vezi mai mult

Despre Partener

Ringier România, parte a Grupului Ringier, este prezentă pe piaţa locală din 1992. De-a lungul celor aproape 25 de ani de existenţă, Ringier România a realizat o serie de investiţii importante, consolidându-şi prezenţa pe piaţă şi diversificându-şi în mod constant portofoliul de publicaţii, cât şi prezenţa în mediul online.

În 2009, Ringier România și-a creat capacitatea de producţie, odată cu inaugurarea unei tipografii proprii, amplasată în Chitila, cu o capacitate de cca. 40.000 de copii pe oră.

În 2011, Ringier România a achiziţionat portofoliul Edipresse, astfel că în prezent compania deţine 19 publicaţii zilnice, săptămânale, bi-lunare, lunare şi trimestriale: ziarul Libertatea şi ediţiile săptămânale Libertatea - ediţia de duminică şi Libertatea de Weekend, revistele lunare glossy ELLE, Glamour, Unica, Avantaje, Psychologies şi Viva!, revista săptămânală generalistă Libertatea pentru femei şi cea lunară Libertatea pentru femei reţete, revistele bilunare Autobild, dedicată pasionaţilor de automobile şi Super Bravo Girl, dedicată adolescentelor, ghidurile TV săptămânal şi, respectiv, bi-lunar, TV Mania şi TV Satelit, revista trimestrială Lucru de mână şi publicaţiile săptămânale, bilunare şi, respectiv, lunare Povestea mea, Întâmplări adevărate şi Poveşti de Viaţă.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.