Stylish yoga class cu Bianca Linta

Stylish yoga class cu Bianca Linta

Stylish yoga class cu Bianca Linta
Stylish yoga class cu Bianca Linta
Stylish yoga class cu Bianca Linta
No Ordinary Experience Bucuresti Disponibil
700 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Să faci un curs de yoga cu un un DJ poate suna exotic și extravagant, însă Bianca Linta, DJ-ița româncă stabilită la New York, este instructor yoga și a avut dintotdeauna o filosofie de viață armonioasă. Bianca a crescut într-o atmosferă multiculturală la New York, în Brooklyn, și crede în armonie și pace. „Iubesc și îmbrățișez toate popoarele și culorile acestei lumi și susțin această idee în fiecare proiect de-al meu. Trăiesc pentru a vedea o lume mai bună, mai liberă și mai iubitoare”, spune ea. Cursul de yoga va fi astfel unul special, dar și stylish, pentru că veți purta ținute asortate!

Vezi mai mult

Despre Partener

Bianca Linta s-a născut în România, însă a crescut în New York, unde și-a dezvoltat pasiunea pentru muzică. Acolo, artista a început să mixeze și să compună, fiind descrisă de presa americană ca „Ioana d’Arc din viitor”. Ea a mixat în numeroase cluburi și la festivaluri din Statele Unite, alături de nume mari de pe scena muzicii EDM. Printre cele mai cunoscute piese se numără “Naughty Truck”,” In a high”, “Love Connection” sau colaborarea cu Monoir pentru “Golden Sands”. Ea s-a lansat recent ca artist independent cu single-ul Bang Bang, gândit în întregime de ea, de la muzică şi versuri, până la videoclip și direcția artistică. Versurile și liniile melodice ale piesei sunt compuse de artistă, iar de producție s-a ocupat Robert Lazăr (Arme).

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.