Scrie versuri cu Irina Rimes

Scrie versuri cu Irina Rimes

Scrie versuri cu Irina Rimes
Scrie versuri cu Irina Rimes
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
800 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Irina Rimes a scris pentru Raluka, Andra, Alina Eremia. Toate piesele pe care le creează devin automat hit. Secretul succesului? Versurile pline de rime potrivite, situații interesante și metafore care-ți ating sufletul. Irina Rimes, la doar 26 de ani face din versuri adevărată poezie. Vrei să înveți și tu cum să scrii un hit de la un om frumos și talentat? Ai noroc! I wonder o aduce pe Irina Rimes ca să îți arate cum simple cuvinte așternute pe o foaie pe hârtie se pot transforma într-un hit cât ai clipi!

Vezi mai mult

Despre Partener

Irina Rimes s-a născut în Republica Moldova și a terminat Academia de Muzică și Arte Plastice din Chișinău. Timp de 4 ani a făcut naveta Chișinău-București. În Republica Moldova a colaborat cu Ion Linkovschi și El Radu la piesa “Gimme Reason To Believe. ”

S-a lansat cu „Visele” în mai 2016 și de atunci a scos hituri unul după altul. Amintim nume precum: „Da Ce Tu”, „Visele”, „Iubirea Noastră Mută”, „Haina ta”, iar în noiembrie 2016 a lansat trilogia #IubiriSecrete, iar acum se pregătește de lansarea primul său album - “Despre el”. 

Materialul discografic conține 10 piese, iar Irina Rimes a lucrat un an la el. “M-am inspirat din viața mea, am scris pentru bărbatul din inima mea, despre dragostea unei femei și despre toate formele pe care le poate îmbrăca. Laitmotivele de pe albumul #DespreEl sunt iubirea, Cosmosul, suferința și împlinirea în dragoste”, spune Irina. Pe albumul #DespreEl al Irinei este imprimat și ultimul single al artistei: “Ce s-a întâmplat cu noi”.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.