Horia Tecău - rochie junior cu autograf

Horia Tecău - rochie junior cu autograf

Horia Tecău - rochie junior cu autograf
Horia Tecău - rochie junior cu autograf
Horia Tecău - rochie junior cu autograf
No Ordinary Birthday Bucuresti Disponibil
650 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Horia Tecău oferă pentru I wonder o rochiță pentru o adolescentă pasionată de tenis. Rochia, produsă de sponsorul său, Wilson, este nouă, cu un tipar clasic, în culorile albastru și alb, și poartă semnătura marelui jucător în centru, pe partea din față. Echipamentul semnat de Horia Tecău este M, destinat categoriei de vârstă 11-14 ani. Cu alte cuvinte, pentru o fetiță ajunsă la vârsta la care jucătorii de tenis iau de obicei decizia de a intra în circuitul profesionist sau de a rămâne la stadiul de amator. Un cadou semnat de cel mai de succes tenismen român al momentului poate fi exact imboldul de care are nevoie pentru a face pasul spre marea performanță.

Vezi mai mult

Despre Partener

Despre Horia Tecău s-ar putea spune cel puțin atâtea cuvinte pe hârtie câte mingi trimise de el peste fileu. Încă de la vârsta de 14 ani s-a impus ca un campion, la europenele pentru juniori de la San Remo. Între timp a reușit să ridice trofee deasupra capului pe mai toate meridianele planetei: europenele de juniori de la San Remo, campion la Wimbledon, BRD Năstase-Țiriac Trophy, UNICEP Open, SkiStar Swedish Open și Western & Southern Open.

Din 2003, de la debutul printre profesioniști, Tecău a adunat 322 de victorii la dublu și 26 de titluri, fiind încă din 22 noiembrie 2015 pe prima poziție în clasamentul ATP.

Horia Tecău este un om important pentru I wonder, fiind conștient de ce implică munca în echipă și bucuria celorlalți. De aceea succesele sale le-a obținut jucând în echipă alături de alți sportivi grozavi precum Florin Mergea, neo-zeelandezul Marcus Daniell, suedezul Robert Lindstedt sau americanca Bethanie Mattek-Sands.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.