Sara Errani - puzzle personalizat și semnat de ea

Sara Errani - puzzle personalizat și semnat de ea

Sara Errani - puzzle personalizat și semnat de ea
No Ordinary Birthday Bucuresti Disponibil
250 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

După ce am aflat că hobby-ul ei preferat este să asambleze puzzle-uri, am așteptat-o pe Sara Errani la venirea în România, la BRD Bucharest Open, cu un puzzle realizat după chipul și asemănarea sa. Jocul are dimensiunea unei coli A4, este compus din 96 de piese și poartă semnătura originală a simpaticei jucătoare italiene. Mulțumim organizatorilor BRD Bucharest Open pentru sprijinul necondiționat!  

Vezi mai mult

Despre Partener

Sara Errani este una dintre cele mai de succes tenismene din istoria Italiei: dovadă că în palmaresul jucătoarei de 29 de ani se regăsesc 5 titluri de Grand Slam, toate la dublu, și 9 turnee la simplu. În momentul de față (iulie 2016), ocupă locul 25 în clasamentul WTA. A  ajuns în prim-planul tensiul mondial în 2012, când și-a început sezonul cu sferturi de finală la Australian Open (simplu) și finală la dublu. În mod spectaculos, câteva luni mai târziu a ajuns în finala Roland Garros pe ambele tablouri feminine (a și câștigat trofeul la dublu). Cel mai important titlu din palmaresul Sarei Errani este cel de la Dubai, câștigat chiar anul acesta.  

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.