Publică povestea copilului tău cu I wonder

Publică povestea copilului tău cu I wonder

Publică povestea copilului tău cu I wonder
Publică povestea copilului tău cu I wonder
Publică povestea copilului tău cu I wonder
No Ordinary Present Bucuresti Disponibil
1.000 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Cineva spunea că toții copiii se nasc artiști, doar că-și pierd avântul pe parcurs dintr-o paletă imensă de motive. Poate că școala nu le mai permite, părinții nu îi susțin, nimeni nu le apreciază munca sau niciunul dintre motivele enumerate deja. Ce-ar fi să nu fii tu motivul pentru care renunță la creativitate? Ce-ar fi să îi arăți că-ți pasă de pasiunea lui și să-i arăți în cel mai original mod că-l iubești și arta lui e și arta ta? Cum? Publică-i tu prima carte.

Dacă desenează toată ziua în carnețelul lui sau scrie poezii cât e ziua de lungă înseamnă că ai un mic artist în devenire. E sensibil și încăpățânat, dar ține la arta lui. Iar aceștia sunt doar primii pași, bruți, neatinși și în varianta lor cea mai pură înainte să-și dea seama dacă drumul pe care abia l-a început e pentru el. Acum are nevoie de susținere indiferent de ce hotărăște să facă. Chiar dacă o să se facă cercetător specializat în Fizică Cuantică sau scriitor de cărți polițiste, datoria ta e să îl susții.

 Și ce-ar fi un artist fără cartea lui de debut? Fie că e vorba despre o carte cu ilustrații sau una cu scris, fă-ți copilul artist în arta condeiului. Poți să îi dai imboldul de care are nevoie pentru a-și transforma desenele într-o carte, pe care o vom tipări în 15 exemplare și-o va putea arăta tuturor prietenilor și rudelor tale. Ajută-ți micul scriitor să fie faimos mai întâi în bula lui personală și apoi, cine știe, în toată lumea. 

Vezi mai mult

Despre Partener

Toate cadourile din oferta I wonder sunt unicat sau realizate în serie foarte limitată, o bună parte dintre ele fiind oferite de sportivii sau artiștii din portofoliul I wonder. Există, totuși, în oferta noastră produse care nu au fost donate de vedetele care le semnează, din motive obiective – nu le mai aveau în posesie, nu se mai găsesc pe piață etc. - fiind achiziționate de noi din diverse magazine din țară sau din afară. Ulterior, toate obiectele au fost personalizate cu autografe sau dedicații în scris, oferite cu mare generozitate de persoanele publice ce s-au alăturat proiectului I wonder.
Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.