Piesă vestimentară de la Xonia

Piesă vestimentară de la Xonia

Piesă vestimentară de la Xonia
Piesă vestimentară de la Xonia
Piesă vestimentară de la Xonia
No Ordinary Birthday Bucuresti Disponibil
400 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Ești pasionat de stilul vestimentar glamorous? Îți plac piesele vestimentare extravagante și urbane? Ai nevoie de acel accesoriu must-have la o petrecere ieșită din comun? Vrei să te remarci indiferent pe ce fel de covor calci? Atunci I wonder, împreună cu Xonia, a pregătit o surpriză pentru tine. Artista abordează un stil vestimentar excentric cu accente cool și iese în evidență oriunde s-ar afla. Dacă ești fan Xonia și abordați același stil, e cazul să știi că sezonul acesta se poartă hainele de la o vedetă. Acest pachet include o piesă vestimentară de-a artistei, chiar semnată de ea pentru a fi personalizată la maximum.

Vezi mai mult

Despre Partener

Loredana Sachelaru, alias Xonia, este o cântăreață australiană de origine română.  A debutat în muzică odată cu lansarea melodiei  „Someone to love you”, iar în 2010 a devenit cel mai difuzat artist al anului - peste 3.4 milioane de difuzări datorită piesei „My beautiful one”,  realizată cu duo-ul autohton Deepcentral.  Succesul internațional al artistei a venit după colaborarea cu  J Balvin ( interpretul hitului ”Tranquila”), împreună cu care a înregistrat piesa „I Want Cha". În prezent ea este unul dintre artiștii de succes ai Universal Music România.Parte a grupului Vivendi, Universal Music Group (UMG) este unul dintre liderii industriei muzicale internaționale care a deschis în anul 2006 subsidiara Universal Music România (www.umusic.ro), care gestionează în prezent nume sonore din muzica autohtonă.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.