Pictorial fashion cu Alexandra Calafeteanu

Pictorial fashion cu Alexandra Calafeteanu

Pictorial fashion cu Alexandra Calafeteanu
Pictorial fashion cu Alexandra Calafeteanu
Pictorial fashion cu Alexandra Calafeteanu
Pictorial fashion cu Alexandra Calafeteanu
No Ordinary Experience Bucuresti Disponibil
2.500 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

După sute de pictoriale orchestrate pentru revistele din România (cele mai multe pentru Unica și Avantaje), Alexandra Calafeteanu își pune experiența în slujba unei iubitoare de modă care vrea să vadă cum are loc o ședință foto ”ca la carte”. Cum bine ați intuit, desigur, fericita participantă va lua parte la o adevărată desfășurare de forte: cinci ținute glam concepute de Alexandra, make up profesionist, fotograf de fashion, prelucrare și retușare poze – totul astfel încât rezultatul să fie demn de un fashion icon. Fotografiile rezultate pot fi vor fi utilizate pentru un album de familie, pentru cartolinele de invitație la următoarea aniversare, pentru o amintire ca nicio alta, pentru profilul de Facebook sau pot constitui punctul de plecare pentru un cadou unicat la care orice fată a visat măcar o dată: să apară pe coperta unei reviste glossy (Elle, UnicaViva!PsychologiesAvantaje sau Glamour). Un cadou de vis!

Vezi mai mult

Despre Partener

Pasiunea Alexandrei Calafeteanu (www.alexandracalafeteanu.ro) pentru modă a luat naștere în copilărie, fiind atrasă de desen încă din primii ani de viață. Astfel, ea a studiat artele plastice începând cu clasa a cincea, a absolvit Liceul de Muzică şi Arte Plastice, a absolvit ca șefă de promoție secţia de Design Vestimentar a Universităţii Naţionale de Arte, iar apoi și-a continuat studiile cu un masterat în Design Vestimentar şi Pedagogia Artei. Din 2010 este Fashion Editor la revista Unica și din 2016 este stilist la revista Avantaje. În paralel, și-a construit propriul brand, “Alexandra Calafeteanu”, sub care a creat până acum peste o mie de rochii unicat, o bună parte dintre creațiile sale fiind purtate de vedete autohtone. Alexandra crede cu tărie că vestimentația este cea care ne ajută să fim percepuți vizual așa cum ne dorim și speră  ca ”tot mai mulți oameni să înțeleagă și să aprecieze moda ca pe o ramură a artei - arta care lucrează cu omul și pentru om.”

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.