Personalizare cadou

Personalizare cadou

Personalizare cadou
Personalizare cadou
No Ordinary Present Bucuresti Disponibil
500 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Dacă îți dorești să personalizezi până la cel mai mic detaliu cadourile achizționate de pe I wonder (sau nu), atunci te vei bucura să auzi că noi te putem ajuta. Cadourile tale vor reflecta întocmai personalitatea celui sau celei pe care urmărești să îl emoționezi. Ideile echipei noastre te vor scoate de fiecare dată din încurcătură – tot ce ai de făcut este să ne spui la ce te gândești, iar noi vom veni cu cele mai bune soluții pentru tine. Un wallpaper care să completeze mingea de tenis cumpărată? Un layout surpriză? Un desen pe un tricou? O înrămare cu stil? Graficieni, designeri, editori, oameni talentați și creativi sunt la dispoziția ta pentru a-ți oferi ceea ce cauți. Pachetul personalizare completează practic pasul achizției cu pasul transformării într-un cadou cu totul și cu totul special. Alege acest pachet, ia legătura cu noi și pregătește-te să fii surprins! Foarte important – acest pachet nu include servicii de imprimerie sau printare standard (imprimare de mesaje sau logo-uri pe obiectele oferite cadou). 
Vezi mai mult

Despre Partener

Toate cadourile din oferta I wonder sunt unicat sau realizate în serie foarte limitată, o bună parte dintre ele fiind oferite de sportivii sau artiștii din portofoliul I wonder. Există, totuși, în oferta noastră produse care nu au fost donate de vedetele care le semnează, din motive obiective – nu le mai aveau în posesie, nu se mai găsesc pe piață etc. - fiind achiziționate de noi din diverse magazine din țară sau din afară. Ulterior, toate obiectele au fost personalizate cu autografe sau dedicații în scris, oferite cu mare generozitate de persoanele publice ce s-au alăturat proiectului I wonder.
Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.