Pe circuit cu Alex Filip

Pe circuit cu Alex Filip

Pe circuit cu Alex Filip
Pe circuit cu Alex Filip
Pe circuit cu Alex Filip
Pe circuit cu Alex Filip
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
1.500 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Dacă ești pasionat de viteză, experiența de a fi copilot într-o mașină de raliu este una pe care nu trebuie să o ratezi. Alex Filip te va face să trăiești niște momente pe care doar în simulatoare mai sunt atât de intense. După câteva ture alături de el, poți încerca și tu postura de pilot. Și poate acela va fi momentul unei frumoase prietenii cu circuitul și volanul real al bolizilor. Despre Alex Filip spunem doar că are o vastă experiență în manevrarea cailor putere - a debutat ca pilot în Campionatul Național de Raliu, la Raliul Rafo Onești, în 2003 și de atunci nu s-a mai oprit - în 2005 a devenit vicecampion în Campionatul Național de Raliu, la clasa  A1,6, pentru ca la doar câțiva ani distanță (2012 și 2013) să devină campion național în categoria 2WD, loc 1 la clasa 5. Anul 2015 i-a adus locul 1 în clasamentul ERC3 la Rallye International du Valais, Elveția, cel mai bun loc obținut de un echipaj românesc din Campionatul European de Raliuri, urmat de câștigarea categoriei 2WD la Sibiu Rally Challenge și locul întâi la categori 2WD/asfalt la ATA Rally Show. Și titlurile internaționale se tot adună pentru Alex. Dar ca să te convingi cu adevărat te invităm la o etapă de raliu sau, dacă te încumeți, pe circuit. Le mulțumim partenerilor noștri de la Academia Titi Aur, întodeauna partenerul ideal în cadrul experiențelor care implică adrenalină de bună calitate. 

Vezi mai mult

Despre Partener

Renault - Fondată în anul 1898, Renault a marcat istoria automobilelor. Astfel, Renault se clasează pe lista celor mai inovatoare companii din lume și reprezintă constructorul auto care a propus, în mod constant, cele mai multe inovații de la începutul istoriei automobilelor. Pentru Renault, inovație înseamnă design și dezvoltarea unei game de produse la prețuri accesibile și a unor servicii de calitate pentru clienți. Renault S.A. este un producător francez important de automobile de o calitate excepțională. Grupul este renumit pentru design-ul și siguranța produselor sale, cât și pentru calitatea motoarelor folosite în competițiile sportive. În 1999 Dacia a fost cumpărată de Renault și în ultimul deceniu compania a produs peste 1,45 milioane de vehicule, dintre care 950.000 doar în marca Dacia. În anul 2008, cifra de afaceri Renault a fost estimată la 2,07 milioane euro.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.