Daniela Nane - Participarea la repetițiile pentru o piesă de teatru

Daniela Nane - Participarea la repetițiile pentru o piesă de teatru

Daniela Nane - Participarea la repetițiile pentru o piesă de teatru
Daniela Nane - Participarea la repetițiile pentru o piesă de teatru
Daniela Nane - Participarea la repetițiile pentru o piesă de teatru
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
1.500 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Orice mare iubitor de teatru are o aspirație: să fie singurul spectator din sală în timpul repetițiilor la o piesă preferată, să absoarbă experiența de pe scenă în totalitate. Accesul în bucătăria internă a unui spectacol, șansa de a vedea că actorii sunt oameni în spatele măștilor, să asiste la frământările, glumele și nervii care compun reprezentația finală.

Daniela Nane oferă această experiență pentru una dintre piesele în care joacă în această stagiune - “Omul cel bun din Seciuan” și “Conversatie după înmormântare” (ambele la Teatrul Bulandra) sau “Visul unei nopți de vară” (la Naționalul din București).

Timp de o oră, veți avea ocazia să vedeți cum este construit un spectacol, de la scenografie la costume și la acompaniamentul muzical, și, mai ales, cum, replică după replică, actorii intră în rolurile de scenă.

Vezi mai mult

Despre Partener

Talentul, discreția și frumusețea au făcut din Daniela Nane una dintre cele mai nobile prezențe din cinematografia și teatrul autohtone. Fără să renunțe vreodată la cele două, actrița și-a lărgit domeniul de activitate în ultimii ani, dedicându-și o bună parte din timp lucrului cu copiii, despre care crede că ”face parte din misiunea mea personală, pentru că am o bucurie interioară specială când îi văd înflorind”.

Din 2012, Daniela organizează tabere all-inclusive pentru cei mici, în care sunt încurajate jocurile, curiozitatea și drumețiile, iar telefoanele și tabletele sunt permise doar excepțional. De asemenea, de trei ori pe săptămână predă, în București, cursuri de actorie pentru copii, prin care îi încurajează să îşi dezvolte expresivitatea şi dezinvoltura în relaţia cu ceilalţi, să-şi susţină punctele de vedere sau să exerseze încrederea în sine prin prezenţa pe scenă, în spectacole cu public.

În paralel, actrița continuă să joace în două piese la Teatrul Bulandra (“Omul cel bun din Seciuan” și “Conversatie dupa inmormantare”), în ”Visul unei nopți de vară”, la Teatrul Național din București, și, împreună cu pianista Ioana Maria Lupașcu, este protagonista unui spectacol de poezie si muzica, intitulat “Pianul cu poeme”. Pentru proiectul I wonder, Daniela Nane donează un curs de actorie privat pentru 2 frați și două experiențe tip backstage la una dintre piesele în care joacă.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.