Papioane semnate de așii snookerului

Papioane semnate de așii snookerului

Papioane semnate de așii snookerului
Papioane semnate de așii snookerului
Papioane semnate de așii snookerului
Papioane semnate de așii snookerului
No Ordinary Present Bucuresti Disponibil
350 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Pe lângă mingile de snooker cu autograful titanilor Ronnie O’Sullivan și Mark Selby, I wonder plusează și oferă în premieră 3 papioane cu semnăturile orginale ale lui Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, Steve Davis şi Reanne Evans. Ronnie O’Sullivan este cvintuplu campion mondial, deține 6 titluri Masters şi 5 titluri în UK Championship. Mark Selby a câștigat trei titluri de master în 2008, 2010 și 2013, UK Championship în 2012 și Campionatul Mondial din 2014 şi 2016 și este al nouălea jucător care a câștigat toate evenimentele Triple Crown snooker cel puțin o dată. Steve Davis este considerat unul dintre cei mai buni jucători de snooker din istoria acestui sport. Reanne Evans deține 11 titluri de campioană mondială în circuitul feminin, dintre care 10 titluri consecutive între anii 2005-2014. Autograful lor a fost acordat în exclusivitate pentru I wonder.

Vezi mai mult

Despre Partener

Toate cadourile din oferta I wonder sunt unicat sau realizate în serie foarte limitată, o bună parte dintre ele fiind oferite de sportivii sau artiștii din portofoliul I wonder. Există, totuși, în oferta noastră produse care nu au fost donate de vedetele care le semnează, din motive obiective – nu le mai aveau în posesie, nu se mai găsesc pe piață etc. - fiind achiziționate de noi din diverse magazine din țară sau din afară. Ulterior, toate obiectele au fost personalizate cu autografe sau dedicații în scris, oferite cu mare generozitate de persoanele publice ce s-au alăturat proiectului I wonder.
Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.