Sepala - pantofi unicat

Sepala - pantofi unicat

Sepala - pantofi unicat
Sepala - pantofi unicat
No Ordinary Birthday Bucuresti Disponibil
Sold out
750 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Sepala (www.sepala.ro) oferă pentru I wonder două perechi-unicat de pantofi, ce se disting prin complexitatea croiului, ca toate colecțiile ce poartă semnătura Mihaelei Glăvan, designerul din spatele acestui brand. 

Cele două imprimeuri alese reprezintă imagini realizate cu microscopul electronic ale unei aripi de fluture mov, pe de o parte, și ale unei lacrimi de fericire – iar precizarea contează, pentru că pasionații fotografiei macro au observat că structura lacrimilor diferă esențial în funcție de cauza care le-a generat (tristețe, frustrare, fericire, durere, factori iritanți etc).

Pantofii sunt realizați manual în atelierul de producție al Mihaelei Glăvan, au un design special, feminin, elegant ( înălțime a tocului de aproximativ 10 cm) iar termenul de livrare este cuprins între două și trei săptămâni.

Vezi mai mult

Despre Partener

Sepala (www.sepala.ro) este cel mai cunoscut brand de pantofi hand-made din România, rezultat al dedicării designerului Mihaela Glăvan.

Lansată încă din 2003, compania a crescut de-a lungul anilor, și cu precădere din 2006, când pantofii marca Sepala au început să-și facă loc pe cele mai celebre podiumuri ale lumii, la Saptămânile Modei din Londra, Viena sau Berlin.

În momentul de față, Sepala este furnizorul de pantofi ai celor mai mulți stiliști și designeri de îmbrăcăminte din România. Și, deși producția se face în continuare manual, în atelierul propriu al Mihaelei Glăvan, o bună parte din pantofii Sepala iau calea piețelor de export (Spania, Regatul Unit, Japonia sau SUA).

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.