Raluka - o oră de dans

Raluka - o oră de dans

Raluka - o oră de dans
Raluka - o oră de dans
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
900 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Dansul este o formă de expresie a corpului prin care fiecare dintre noi se relaxează și se simte în perfectă armonie cu acordurile piesei preferate. Se spune că dansul e un limbaj ascuns al trupului, care te ajută să exprimi fără perdea cine ești cu adevărat. Un scriitor faimos spunea că nu dansează în preajma persoanei de care e îndrăgostit de frică să nu vadă prea repede dincolo de pereții sufletului lui. Însă, atunci când dansăm, când suntem în armonie cu noi și cu acordurile piesei, reușim să ne deconectăm de tot ceea ce înseamnă cotidian. Raluka, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din industria muzicală, susține că dansul și muzica merg mână în mână, de aceea nu concepe o artă fără cealaltă. Cântăreața a participat la „Dansează printre stele” unde a dansat de mama focului și acum așteaptă ca tu să dansezi alături de ea în ritmurile unei experiențe incredibile marca I wonder. Ora de dans cu Raluka te va ajuta să te cunoști mai bine, dar să te și distrezi. Dacă vrei ca tu sau copilul tău să fiți mai aproape de artista voastră preferată, alege această experiență de dans cu Raluka și lasă-te purtat de acordurile muzicii. 

Vezi mai mult

Despre Partener

Raluka, pe numele real Alexandra Raluca Nistor este o cântăreață de muzică pop, dance și house, născută pe 14 noiembrie 1989, în Deva. Absolventă a Liceului De Muzică Și Arte Plastice „Sigismund Toduță” din Deva, cântăreața a atras atenția publicului după ce a obținut locul secund la Festivalul Mamaia 2008, secțiunea interpretare. Tot în 2008, a participat la emisiunea Megastar, unde a făcut parte din compoziția trupei Pepper Girls. 

În 2009 a început colaborarea cu DJ Sava și a lansat primele două cântece, care au consacrat-o pe artistă:  „September” și „I Like (The Trumpet)”. Alte piese din repertoriul artistei ar mai fi: “Ieri Erai”, “Dulce Otravă”, “Zbor”, “All for You”. Pentru 2017, Raluka a pregatit o serie de piese noi, cu un mesaj puternic și un sound diferit fata de melodiile lansate pana acum.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.