O zi cu ședințe de fericire

O zi cu ședințe de fericire

O zi cu ședințe de fericire
O zi cu ședințe de fericire
O zi cu ședințe de fericire
O zi cu ședințe de fericire
No Ordinary Birthday Bucuresti Disponibil
3.000 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Dacă zilele tale încep și se termină cu ședințe interminabile, dacă ești în permanență contra-cronometru și tot ce îți dorești este să te recapeți preț de 24 de ore, aceasta este experiența pe care trebuie să o încerci. Ascultă-te pe tine preț de 8 ore și dă frău liber pasiunilor tale! Poate fi vorba de ziua ta de naștere sau de o zi în care tu alegi să spui stop! Noi ne ocupăm ca ziua ta să curgă numai cu momente care sunt despre tine. Fie că este vorba de o ședință de răsfăț la SPA, de un masaj cu arome orientale savurat în liniște sau de o ședință de gătit împreună cu un super chef. Îți vom deconspira unul dintre scenarii – o invitație specială la un eveniment care să țină seama de pasiunile tale, o sesiune de înot, un masaj de relaxare și o sesiune de gătit alături de nimeni altul decât Chef Samuel le Torriellec, în incinta splendidului Hotel Epoque.  Hotel Epoque este un boutique hotel cu un concept unic în București. Oaspeții Epoque descoperă o destinație de cinci stele completă,  ce reunește toate atributele unei experiențe de lux : cazare în spații exclusiv de tip apartament, un centru de evenimente premium, un SPA ultramodern și restaurantul de gastronomie franceză L’Atelier. Chef Samuel le Torriellec este originar din Normandia și are un parcurs impresionant în marile restaurante de tradiție recunoscute cu stele Michelin din Paris. Samuel le Torriellec este Executive Chef al restaurantului gastronomic L’ Atelier, unde propune o bucătărie bogată și captivantă.

NOTĂ - Pachetul se personalizează în funcție de pasiunile fiecărui doritor. Ceea ce nu se schimbă este fluxul de micro-experiențe noi și calitatea acestora.

Vezi mai mult

Despre Partener

Toate cadourile din oferta I wonder sunt unicat sau realizate în serie foarte limitată, o bună parte dintre ele fiind oferite de sportivii sau artiștii din portofoliul I wonder. Există, totuși, în oferta noastră produse care nu au fost donate de vedetele care le semnează, din motive obiective – nu le mai aveau în posesie, nu se mai găsesc pe piață etc. - fiind achiziționate de noi din diverse magazine din țară sau din afară. Ulterior, toate obiectele au fost personalizate cu autografe sau dedicații în scris, oferite cu mare generozitate de persoanele publice ce s-au alăturat proiectului I wonder.
Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.