Minuni dulci pentru cei dragi

Minuni dulci pentru cei dragi

Minuni dulci pentru cei dragi
Minuni dulci pentru cei dragi
Minuni dulci pentru cei dragi
Minuni dulci pentru cei dragi
No Ordinary Birthday Bucuresti Disponibil
500 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

I wonder te ajută să aduci bucurie în viața celor dragi cu o surpriză dulce – un tort spectaculos, o prăjitură cum nu s-a mai văzut sau pur și simplu o zonă de lucruri bune cu care orice gurmand – mare sau mic, să se delecteze din tot sufletul. Fie că vorbim despre o zi de naștere, un examen luat cu bine sau despre o competiție sportivă câștigată, imaginează-ți ce efect va avea o un corner dulce, un mincro bar plin de gust sau o spectaculoasă creație cu gust delicios! Dulciurile din acest pachet sunt alese de noi după criterii care țin de originalitatea desertului, standardele calitative ale producătorului și recunoașterea unui spirit inovator al furnizorului. Munca noastră de mix and match este exact acea doză de element surpriză care va face din orice moment, un eveniment!

Vezi mai mult

Despre Partener

Toate cadourile din oferta I wonder sunt unicat sau realizate în serie foarte limitată, o bună parte dintre ele fiind oferite de sportivii sau artiștii din portofoliul I wonder. Există, totuși, în oferta noastră produse care nu au fost donate de vedetele care le semnează, din motive obiective – nu le mai aveau în posesie, nu se mai găsesc pe piață etc. - fiind achiziționate de noi din diverse magazine din țară sau din afară. Ulterior, toate obiectele au fost personalizate cu autografe sau dedicații în scris, oferite cu mare generozitate de persoanele publice ce s-au alăturat proiectului I wonder.
Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.