Minge snooker cu autograf

Minge snooker cu autograf

Minge snooker cu autograf
Minge snooker cu autograf
Minge snooker cu autograf
Minge snooker cu autograf
No Ordinary Present Bucuresti Disponibil
Sold out
350 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Colecția I wonder dedicată snookerului conține și 2 mingi cu autografele titanilor - Ronnie O’Sullivan și   Mark Selby. Supranumit "The Rocket", O’Sullivan este cvintuplu campion mondial, deține 6 titluri Masters şi 5 titluri în UK Championship. Ca recunoaștere a talentului său, el a fost decorat cu Ordinul Imperiului Britanic. ” Cel mai important lucru, cea mai mare iubire a vieții mele, e snookerul meu” a declarat el într-un interviu, referindu-se la dragostea sa pentru acest sport. Mark Selby a devenit profesionist la vârsta de 16 ani. După ce a câștigat trei titluri de master în 2008, 2010 și 2013, UK Championship în 2012 și Campionatul Mondial din 2014 şi 2016, el a devenit al nouălea jucător care a câștigat toate evenimentele Triple Crown snooker cel puțin o dată. Autograful lor a fost acordat în exclusivitate pentru I wonder.

Vezi mai mult

Despre Partener

Toate cadourile din oferta I wonder sunt unicat sau realizate în serie foarte limitată, o bună parte dintre ele fiind oferite de sportivii sau artiștii din portofoliul I wonder. Există, totuși, în oferta noastră produse care nu au fost donate de vedetele care le semnează, din motive obiective – nu le mai aveau în posesie, nu se mai găsesc pe piață etc. - fiind achiziționate de noi din diverse magazine din țară sau din afară. Ulterior, toate obiectele au fost personalizate cu autografe sau dedicații în scris, oferite cu mare generozitate de persoanele publice ce s-au alăturat proiectului I wonder.
Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.