Mingi de tenis semnate de Andrei Pavel

Mingi de tenis semnate de Andrei Pavel

Mingi de tenis semnate de Andrei Pavel
Mingi de tenis semnate de Andrei Pavel
Mingi de tenis semnate de Andrei Pavel
No Ordinary Birthday Bucuresti Disponibil
250 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Tenisul este un sport pentru oamenii cu multă voință și devotament. Marii sportivi și-au început cariera în copilărie, însă au avut nevoie de mult sprijin și de cineva care să îi îndrume pe calea sportului. Niciodată nu e prea devreme să-i dai copilului tău impulsul de care are nevoie. Sau niciodată nu e prea târziu să te apuci de un hobby nou. Când ești pasionat de tenis, sau orice sport trebuie să deții ceva, un talisman, un suvenir, un memento care să reprezinte devotamentul pe care îl ai pentru sportul tău preferat, dar și susținerea față de sportivii tăi preferați. I wonder pune la dispoziție pentru iubitorii de tenis trei mingi și o manșetă elastică, toate semnate de Andrei Pavel. Setul poate fi un cadou deosebit pentru un fan adevărat sau imboldul necesar de care are nevoie copilul tău ca să aibă o carieră de succes în viitor. Prețul afișat este pentru o singură minge. La achiziția întregului set primești cadou manșoneta elastică. 

Vezi mai mult

Despre Partener

Un nume important în tenisul românesc, Andrei Pavel este un jucător și un antrenor de tenis cu o mulțime de victorii în palmares. În total, a jucat nouă finale, ajungând pe locul 13 ATP, cel mai bun loc al carierei, în 2004. Înainte de a se retrage din circuit în 2009, Andrei a bifat trei titluri ATP câștigate la simplu -  Tokyo 1998, Sankt Poelten 2000 și Montreal 2001 și șase la dublu: București 1998, Kitzbuhel 2005, Auckland 2006, Munchen 2006, Gstaad 2006 și Barcelona 2007.

Denumit de Federația Română de Tenis "racheta numărul 1" a anului 2007, Andrei Pavel a făcut parte din echipa României de Cupa Davis la simplu și dublu, câștigând 40 de meciuri din 62  jucate. În prezent este căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis a României.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.