Meet & Greet Răzvan Mazilu

Meet & Greet Răzvan Mazilu

Meet & Greet Răzvan Mazilu
Meet & Greet Răzvan Mazilu
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
350 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Show-ul "Mon Cabaret Noir" recreează atmosfera Berlinului interbelic prin intermediul poveștii personajului principal: artista Anita Berber, o personalitate avangardistă care a inspirat nume celebre ale epocii precum Marlene Dietrich sau Greta Garbo. Anita Berber își trăiește viața din plin, fără opreliști, încorsetări sau teama de a fi judecată de societate și uimește prin dezinvoltura specifică vremii respective. Adeptă a curentului flapper, artista își condimentează viața prin muzică, artă, dar și relații amoroase neconvenționale, fiind o hedonistă lipsită de prejudecăți. Răzvan Mazilu, regizor și coregraf al spectacolului, semnează costumele extravagante de cabaret ce sunt inspirate din moda interbelică, dar prezintă și accente moderne. În "Mon Cabaret Noir", Răzvan Mazilu evoluează pe scenă doar prin dans, fără replici, exprimându-se liber prin mișcare și atitudine.

Pentru I wonder, Răzvan oferă o invitație la una din reprezentațiile piesei și ocazia de a-l întâlni după spectacol în culise.

Vezi mai mult

Despre Partener

Răzvan Mazilu (www.razvanmazilu.ro) este unul din cei mai apreciați dansatori, actori și coregrafi români. De-a lungul carierei sale artistice a abordat o gamă largă de genuri artistice, de la teatru-dans la cabaret, balet, dans contemporan sau tango. Desi are doar 42 de ani, are in spate o cariera de doua decenii, de-a lungul careia a fost premiat cu distincții importante, printre care Premiul pentru interpretare al Operei Naționale din Paris, Concursul Internațional de Balet, Paris, Diploma de onoare la Festivalul Internațional One-Man-Show, Moscova sau Ordinul Meritul Cultural în grad de cavaler, acordat de Președintele României (2004).

A susținut zeci de turnee internaționale, iar multe din proiectele sale artistice au avut o latură caritabilă, cum a fost cazul și proiectului Dance Energy (2007) ce a avut ca scop susținerea financiară a liceelor de coregrafie din România. Acum, Răzvan Mazilu se implică în cauza copiilor grav bolnavi, prin intermediul proiectului I wonder.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.