Mascota semnată de Ana Maria Brânză

Mascota semnată de Ana Maria Brânză

Mascota semnată de Ana Maria Brânză
Mascota semnată de Ana Maria Brânză
Mascota semnată de Ana Maria Brânză
No Ordinary Present Bucuresti Disponibil
400 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Simpaticul personaj Tom a fost mascota jocurilor paralimpice de la Rio din 2016. Campioana la scrimă Ana Maria Brânză și-a dat autograful pe Tom, pe care l-a donat cu generozitate I wonder, pentru ca noi să strângem fonduri pentru micuții bolnavi. Verdele poartă noroc și reprezintă speranța de care avem toți nevoie, fie că luptăm cu adversari în sport sau cu adversari ca boala. Tom a fost numit astfel după un mare compozitor brazilian și reprezintă flora din pădurile țării (în culorile steagului brazilian). Niciun alt obiect nu putea reprezenta mai bine energia și optimismul Anei, recunoscută pentru ambiția sa.

Vezi mai mult

Despre Partener

Ana Maria Brânză are 20 de medalii obținute la campionatele europene și mondiale, medalie de aur obținută la Jocurile Olimpice de la Rio (2016) și medalie de argint obținută la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008). Este dublă Campioană Mondială (2010 și 2011), de 7 ori campioană europeană (individual și pe echipe). Ea a descoperit scrima datorită fratelui său mai mare. Inițial a ales spada, pentru că era singura armă din sală cu mâner pentru stângaci, iar pasiunea sa pentru acest sport a început în sala de scrimă a Complexului Sportiv Ghencea. Cariera ei a debutat la CSS nr. 3 Steaua sub îndrumarea antrenorului Radu Szilaghy. Ana Maria face parte din familia Sports Hub.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.