Manșetă tenis cu autograful Sara Errani

Manșetă tenis cu autograful Sara Errani

Manșetă tenis cu autograful Sara Errani
Manșetă tenis cu autograful Sara Errani
No Ordinary Present Bucuresti Disponibil
350 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Acest obiect reprezintă o raritate absolută, mai ales prin prisma faptului că sportiva l-a donat din termobag-ul său, la sfârșitul unui antrenament. Sara a semnat manșonul pentru a susține cauza I wonder, perechea de set a acestuia fiind purtată de jucătoarea italiană în turneul de la București. Item-ul are culoarea bleu-ciel și este semnat cu un pigment rezistent în timp. Mulțumim organizatorilor BRD Bucharest Open pentru sprijinul oferit!  

Vezi mai mult

Despre Partener

Toate cadourile din oferta I wonder sunt unicat sau realizate în serie foarte limitată, o bună parte dintre ele fiind oferite de sportivii sau artiștii din portofoliul I wonder. Există, totuși, în oferta noastră produse care nu au fost donate de vedetele care le semnează, din motive obiective – nu le mai aveau în posesie, nu se mai găsesc pe piață etc. - fiind achiziționate de noi din diverse magazine din țară sau din afară. Ulterior, toate obiectele au fost personalizate cu autografe sau dedicații în scris, oferite cu mare generozitate de persoanele publice ce s-au alăturat proiectului I wonder.
Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.