Elisabeta Lipă – machetă-unicat cu autograf

Elisabeta Lipă – machetă-unicat cu autograf

Elisabeta Lipă – machetă-unicat cu autograf
Elisabeta Lipă – machetă-unicat cu autograf
Elisabeta Lipă – machetă-unicat cu autograf
No Ordinary Birthday Bucuresti Disponibil
Sold out
450 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Special pentru I wonder, Elisabeta Lipă donează o miniatură de lemn, copie fidelă a bărcii de canotaj (schif) utilizată la antrenamentele pentru marile competiții mondiale. Macheta este un obiect de decor de mare finețe, realizat manual din lemn lăcuit, cu grijă evidentă la detalii. Vâslele sunt pictate în culorile tricolorului, iar suportul poartă semnătura celei mai mari canotoare a lumii.  Exemplarul-unicat este un cadou prețios pentru orice mare pasionat al canotajului sau pentru un admirator al carierei extraordinare a Elisabetei Lipă. 

Vezi mai mult

Despre Partener

Cea mai bună canotoare a secolului 20, al doilea cel mai medaliat sportiv român din istorie, fostul ministru al Tineretului și Sportului. Și, relevant pentru o carieră marcată de ambiție, prima sportivă cu grad de chestor din România, echivalentul titlului de general în armată. 

A participat la 6 olimpiade consecutive, între 1984 și 2004: în afară de competiția din 1988, când a câștigat un argint și un bronz, a încheiat fiecare ediție cu cel puțin o medalie de aur. Cu o personalitate aparte și o voință rar-întâlnită, Elisabeta Lipă este imaginea excelenței în sport, poate cu atât mai mult în sportul românesc. Ne bucurăm că a aderat la cauza noastră și că o avem alături încă de la începuturile poveștii I wonder.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.