Machetă Porsche Panamera semnată de Simona Halep

Machetă Porsche Panamera semnată de Simona Halep

Machetă Porsche Panamera semnată de Simona Halep
No Ordinary Birthday Bucuresti Disponibil
Sold out
550 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

După ce a încheiat anul 2015 pe locul 2 în clasamentul mondial, Simona Halep a primit cadou un Porsche Panamera, ce și-a făcut loc în garajul sportivei alături de alte patru mașini de lux. Macheta personalizată de Simona este realizată manual de producătorul francez Norev și respectă în totalitate detaliile mașinii reale. Ușile, capota motor și portbagajul se deschid, direcția funcționează, iar interiorul este realizat din materiale de cea mai bună calitate.

Vezi mai mult

Despre Partener

Simona Halep este cea mai bine clasată jucătoare română de tenis din istorie. A intrat acum aproape trei ani în top 10 WTA, timp în care a câștigat doisprezece turnee, cele mai importante fiind titlurile de la Indian Wells și Madrid. Considerată cea mai populară jucătoare din circuitul feminin, Simona se implică adesea în cauze caritabile. Anul acesta, a intrat în top 25 al câștigurilor din tenis din toate timpurile, depășind pragul de 12,5 milioane de dolari câștigați în carieră. Este pasionată de mașini, muzică și, culmea, handbal.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.