Lecții de parenting cu Tily Niculae

Lecții de parenting cu Tily Niculae

Lecții de parenting cu Tily Niculae
Lecții de parenting cu Tily Niculae
Lecții de parenting cu Tily Niculae
Lecții de parenting cu Tily Niculae
No Ordinary Experience Bucuresti Disponibil
600 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Tily este una dintre cele mai cool mămici din TV și din online. Activă, cu un tonus și o energie de zile mari, Tily este sufletul mai multor campanii și vocea unor cause umanitare în care se implică cu tot sufletul. Tânără mămică și pasionată de social media, Tily poate să te ajute cu sfaturi despre parenting din experiența ei. Fie că ai nevoie de-un umăr care să te înțeleagă, de cineva care să-ți asculte toate întrebările legate de cel mic sau de sfaturi care să te ajute să îți înțelegi mai bine copilul, Tily o să fie acolo pentru tine. Blogul ei are peste 19.000 de like-uri pe pagina de Facebook, acolo unde postează clipuri și sfaturi inspirate din propria experiență de părinte. Ieși cu Tily la o cafea pentru o porție serioasă de sfaturi, liniște și un moment doar pentru tine! 

Vezi mai mult

Despre Partener

Tily Niculae a câștigat inimile tuturor odată cu apariția sa în primul serial românesc – ”În Familie”.  Cariera sa a început în 2001,  când a participat la emisiunea “Ploaia de stele”. A urmat apoi emisiunea “Bravo Bravissimo” la TVR. Au urmat apoi îndrăgitele seriale adorate de public - “La bloc” și “Fete cu lipici.  Tily a cochetat cu TV-ul, având de-a lungul timpului show-uri la Antena 1, Kanal D și Pro Tv, la radio am auzit-o un timp la Pro Fm, iar în prezent are o emisiune la Radio Itsy Bitsy. Ea a fost un militant activ al campaniei ”1 iunie zi liberă națională” și este ambasador al copiilor născuți prematur. Pe lângă activitățile de vlogger și blogger la http://www.tilyniculae.eu/,  Tily a lansat nu demult prima ei carte, un proiect de suflet  - “Rețete sofisticate: Cum păcălim mâțele”. 

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.