La sushi cu Irina Rimes

La sushi cu Irina Rimes

La sushi cu Irina Rimes
La sushi cu Irina Rimes
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
800 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Sushi este un preparat antic japonez, compus din orez fiert, alge, legume și pește crude. Orezul se fierbe, peștele trebuie să fie proaspăt, iar legumele sunt adăugate pentru savoare. Se mănâncă neapărat cu wasabi, sos de soia și ghimbir. Când vine vorba de mâncare ai încerca orice de curiozitate, măcar o dată, nu? Sau poate ești fan sushi. Suntem însă siguri că ești fan Irina Rimes. Iar dacă sushi-ul este asortat cu un wasabi proaspăt, atunci trebuie îndulcit de o prezență angelică și cuminte, precum e cea a cântăreței viselor tale, Irina Rimes. Noi, de la I wonder, vrem să îți colorăm viselelelele și viața cu experiențe la fel de picante precum wasabi-ul, asezonate mereu cu ceva dulce pentru echilibru. Irina Rimes te scoate la sushi. Într-un loc surpriză, normal. Cu I wonder. 

Vezi mai mult

Despre Partener

Irina Rimes s-a născut în Republica Moldova și a terminat Academia de Muzică și Arte Plastice din Chișinău. Timp de 4 ani a făcut naveta Chișinău-București. În Republica Moldova a colaborat cu Ion Linkovschi și El Radu la piesa “Gimme Reason To Believe. ”

S-a lansat cu „Visele” în mai 2016 și de atunci a scos hituri unul după altul. Amintim nume precum: „Da Ce Tu”, „Visele”, „Iubirea Noastră Mută”, „Haina ta”, iar în noiembrie 2016 a lansat trilogia #IubiriSecrete, iar acum se pregătește de lansarea primul său album - “Despre el”. 

Materialul discografic conține 10 piese, iar Irina Rimes a lucrat un an la el. “M-am inspirat din viața mea, am scris pentru bărbatul din inima mea, despre dragostea unei femei și despre toate formele pe care le poate îmbrăca. Laitmotivele de pe albumul #DespreEl sunt iubirea, Cosmosul, suferința și împlinirea în dragoste”, spune Irina. Pe albumul #DespreEl al Irinei este imprimat și ultimul single al artistei: “Ce s-a întâmplat cu noi”.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.