Karaoke alături de trupa Freestay

Karaoke alături de trupa Freestay

Karaoke alături de trupa Freestay
Karaoke alături de trupa Freestay
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
1.000 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Îți place să cânți? Nu ratezi ocazia de-a merge cu prietenii tăi la karaoke ca să-ți arăți talentul? Îți place să cochetezi cu muzica și dorința ta cea mai mare e să cânți pe-o scenă importantă, alături de o trupă cunoscută? Noroc că există I wonder. Ți-am pregătit o experiență completă pentru cântărețul ascuns din tine! Cum ar fi să mergi cu băieții de la Freestay la karaoke, să alegi ce piese îți dorești și să ai parte de o experiență magică? Îți garantăm că te vei simți la fel de liber ca la tine în baie și vei putea cânta după cum îți poftește inima. Noi iți sugerăm să iei și prietenii cei mai buni cu tine – va fi un moment de care vă veți aduce aminte cu plăcere și peste 30 de ani. Experiența conține o sesiune de karaoke (10 cantece) alături de trupa Freestay într-un spațiu surpriză, un coktail special care să marcheze momentul, multă distracție, fotografii, autografe și amintiri pentru o viață!

Vezi mai mult

Despre Partener

Freestay este proiectul muzical curent al lui Florin Ristei, câștigătorul emisiunii X-Factor România, din anul 2013. Numele trupei reprezintă o anagramă a numelui acestuia. În 2013, trupa participă în cadrul Finalei Eurovision Romania cu piesa “Criminal mind”, iar în 2014 a lansat piesa “Altfel de magie”.

Succesul Freestay continuă odată cu lansarea piesei “Cerșetori de iubire” în februarie 2015. În luna septembrie a aceluiași an lansează “Trebuia să fii tu”, clip cu care reușesc să strângă peste 10 milioane de vizualizări pe Youtube. 

Florin Ristei a urcat pe scenă în 2000, alături de trupa Amicii, iar primul succes l-a cunoscut cu piesa “Dana”. În 2005 s-a alăturat proiectului Marfar, una dintre cele mai de success trupe de cover-uri din România. După 7 ani alături de aceștia, Florin Ristei s-a înscris în 2013 la competiția X-Factor, pe care a și câștigat-o. 

În prezent este solist în trupa Freestay cu care a participat și la Eurovision. De asemenea, prezintă emisiunea “Prietenii de la 11”, alături de Diana Munteanu, la Antena 1.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.