Raluka - testează-ți vocea la karaoke

Raluka - testează-ți vocea la karaoke

Raluka - testează-ți vocea la karaoke
Raluka - testează-ți vocea la karaoke
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
900 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Copilul tău are talent muzical? Ai intrat peste el într-o zi și cânta de zor piesele Ralukăi, în oglindă, folosind peria drept microfon? Vecinii te-au atenționat că toată ziua îl aud cântând? E greu să-ți imaginezi că poți cânta vreodată alături de artistul tău preferat. Fiecare vis însă are un punct de plecare. Poți să-i cumperi un microfon, sau un instrument muzical, un carnet în care să-și scrie piesele sau ai putea să-l trimiți la karaoke cu Raluka. Artista lui preferată îl scoate la karaoke și, cine știe, poate îl învață câteva lucruri despre tehnici de respirat, versuri și povești din propriul ei drum spre succes. E timpul să îi susții visurile și să-i arăți că muzica înseamnă la fel de mult pentru tine cât înseamnă pentru el. Experiența conține o sesiune de karaoke alături de Raluka și o inegalabilă șansă de a petrece un timp de calitate în preajma unui artist complet. 

Vezi mai mult

Despre Partener

Raluka, pe numele real Alexandra Raluca Nistor este o cântăreață de muzică pop, dance și house, născută pe 14 noiembrie 1989, în Deva. Absolventă a Liceului De Muzică Și Arte Plastice „Sigismund Toduță” din Deva, cântăreața a atras atenția publicului după ce a obținut locul secund la Festivalul Mamaia 2008, secțiunea interpretare. Tot în 2008, a participat la emisiunea Megastar, unde a făcut parte din compoziția trupei Pepper Girls. 

În 2009 a început colaborarea cu DJ Sava și a lansat primele două cântece, care au consacrat-o pe artistă:  „September” și „I Like (The Trumpet)”. Alte piese din repertoriul artistei ar mai fi: “Ieri Erai”, “Dulce Otravă”, “Zbor”, “All for You”. Pentru 2017, Raluka a pregatit o serie de piese noi, cu un mesaj puternic și un sound diferit fata de melodiile lansate pana acum.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.