Jurnal de miere cu autograful lui Pascal Bruckner

Jurnal de miere cu autograful lui Pascal Bruckner

Jurnal de miere cu autograful lui Pascal Bruckner
Jurnal de miere cu autograful lui Pascal Bruckner
No Ordinary Birthday Bucuresti Disponibil
500 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Dacă vrei de mult timp să începi un jurnal, acesta este semnul pe care-l așteptai: I wonder are pentru tine un jurnal prețios cu autograful celebrului scriitor Pascal Bruckner pe prima pagină. Acesta se poate transforma într-un jurnal de dorințe, vise sau de ce nu, un jurnal al iubirii, totul depinde de inspirația ta. Autorul de romane și eseuri despre iubire oferă acest cadou, într-un semn de apreciere pentru proiectul nostru, dar și ca o încurajare, poate, pentru un viitor scriitor.

Vezi mai mult

Despre Partener

Unul dintre cei mai importanți romancieri și eseiști contemporani, laureat al premiilor Medicis și Renaudot printre altele, Pascal Bruckner este autorul celebrelor romane ”Luni de fiere”, ”Hoţii de frumuseţe” și al volumelor de eseuri ”Noua dezordine amoroasă” și ”Euforia perpetuă”. Pascal Bruckner, pe care l-am întâlnit la București la un festival de teatru, a acceptat cu bucurie să devină supererou I wonder, cucerit de ideea de a face surprize frumoase cu scop caritabil și știind că fondurile strânse vor ajuta copiii bolnavi prin Fundația Ringier.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.